Dobrá kožná lekárka v Košiciach

nika210
22. sep 2021

Ahojte, prosím vedeli by ste mi poradiť nejakú dobrú kožnú lekárku/lekára, najmä na vyšetrenie znamienok v Košiciach pre dospelých? Nechcem niekoho kto ma za 5 min odbije ale kto si dá naozaj záležiať. Mám totiž dosť veľa znamienok a niektoré naozaj nevyzerajú ako by mali, takže potrebovala by som ich vyšetriť. Starká mi zomrela na rakovinu práve kvôli znamienku, ktoré sa neliečilo (a nebolo to znamienko ale nádor), preto potrebujem niekoho fakt dobrého. Hoci aj súkromný, to mi nevadí, hlavne nech je to niekto kto fakt robí svoju prácu zodpovedne.

evaachesa
22. sep 2021

@nika210 ak máš veľa znamienok, odporúčam vyšetrenie fotofinder prístrojom. Najprv ti oskenuju (nafotia špeciálnym foťákom) celé telo a potom program vyhodnotí tie podozrivé. Tie potom kontrolujú dermatoskopom ale aj ďalšie čo sa im na pohľad nezdajú. Po tejto kontrole sestričkami ťa ešte príde pozrieť aj doktor a prejde opäť všetky znamienka. Platí sa 50€. O rok kontrola za 40€, kde prístroj rovno porovná starú snímku s novou a vyhodnotí zmeny. Na termín som nečakala dlho. Tuším do 2 týždňov. Fakt odporúčam 😊
http://kozneznamienka.sk/

evaachesa
22. sep 2021
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tanulik1994
8. apr 2022

@viestta dobrý deň môžem sa opytat na meno a kontakt tej primárky ??

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
neve555
10. nov 2022

@nika210 MUDr. Sedlarova na Tolsteho na Poliklinike...uzasna pani doktorka, mila ludska vypocuje a odporuci dalsie kroky. Vrelo odporucam.