Ahojte, kde v Košiciach ste riešili diastazu? Prípadnú jej kontrolu a cviky?
Našla som katiesclub, skúsenosti náhodou?
@89michaela89 máte osobnú skúsenosť? Ako to prebiehalo? A cenovo?
Ano mam, kurz som absolvovala pred 4 rokmi, stal myslim 200€, trval tyzden, kazdy den po dve hodiny, malo to vysledok uz po tyzdni, aj ked nie uplne ako pred tehotenstvom, po druhom porode som absolvovala uz len konzultaciu co a ako cvicit za 50€, po druhom porode bola diastaza o dost horsia, tak to doplnam cvicenim coreyoga
Katie je v pohode tiež, ak budeš poctivo cvičiť cviky aj doma. Kamoška si tak pekne odstránila diastazu, ja som bola lenivejsia. Určite odporúčam. Aj o Srenkelovej som počula, ale cena sa mi zdala vyššia ako u Katie. Uvidíš, obe sú podľa mňa super.
Katie je za 190eur, raz do tyzdna cvicenie hodinka, 10 tyzdnov. mne to pomohlo. Nove kurzy planuje od novembra tusim. samozrejme aj cvicenie doma denne. kurzy su v malej skupine 6 zien. za mna super, odstranilo to moje problemy.
@cefka29 máte skúsenosť?
Ano, boli som u nej. Ja som mala problemy aj s inkontinenciou po porode, to sa cvicenim velmi zlepsilo. Urcite vidim zlepsenie aj s diastazou, len treba cvicit fakt svedomito kazdy den, co ja som mala obdobie ze som to bohuzial uplne nedavala. Inak prva konzultacia stala tusim 40 eur, nasledne kontroly 20.
@cefka29 dakujem 👍
@niki11223344 napr. samodiagnostikou
https://www.youtube.com/watch?v=rS2JBC5MKcg@niki11223344 ja som si nasla videjko na yt ze jak si dat prsty do brucha a velmi ma bolel chrbat aj pri dvihani sa z postele aj po sestonedeli. Mala som tusenie a sa mi potvrdila 5cm. Teraz po absolvovani ladywork od katie nemam nic, chrbat neboli, krk neboli, krize ok.
@89michaela89 stacila by konzultácia aj pre začiatočníka, nikdy som nebola na cvkoch s diastazou, s tym ze by som denne cvičila?
Odporúčala vam nejaké cvičenia?
@lilapa nestaci bohuzial, konzultacia akurat potvrdi alebo vyvrati diastazu, ale na správne prevedenie cvikov je potrebný kurz, ona na konzultácií neučí cviky
@lilapa ta konzultacia po druhom porode bola iná ako pre zaciatocnika nakolko ja som uz kurz absolvovala
Rehab women - Monika Srenkelova + cvicim program coreyoga doma