Zdravím ženy. Potrebovala by som poradiť ohľadom tejto nemocnice. Uvažujem nad diagnostickou laparoskopiou na odporúčanie gynekológa a chcela by som vedieť, či je táto operácia spoplatnená alebo ci sú nejaké poplatky okolo tejto operácie. V prípade ak áno, aká je cena prosím vás?
@taktotedanie áno viem ze je súkromná. Mam informáciu, ze majú podpísané zmluvy s poisťovňami a preto ma zaujíma ako to je ohľadom operácii. Co je spoplatnené a co nie
Takéto zákroky by mali byť normálne hradene poisťovňami ,bola som tam na laparoskopii cysty a 2x pôrod a nič extra som neplatila. Pred vyšetrením sa iba kupuje lístok na recepcii (neviem teraz koľko to je ale do cca 2€ by to malo byť) a hospitalizácia sa platí len ak budeš chcieť nadštandard izbu ,obyčajna je zdarma.
@lia2502 bola som na operácii haluxov, platila som, ale len preto, že som si vybrala lekara na operaciu, inak sa neplatí . Myslím, že to tak bude aj na gynekolodii
Je to sukromna nemocnica, zadarmo to nebude urcite, plati sa hned pri vstupe manipulacny poplatok aby vas vysetrili, takisto za hospitalizaciu