Viete odporučiť diabetologa v Košiciach pre tehotnú?
Ďakujem
@ka_we mna bez problemov vzali na tahanovciach, Endomed, dr Fedurcova. Pozicali glukomer, urobili vysetrenia a vysledky som len telefonovala aby som tam nemusela chodit. Chodila som tam od januara do teraz, uz ma caka porod.
@ka_we prikladam kontakt. Nie je to na poliklinike, ale nad Billou 🙃
@mamicka2005 ďakujem veľmi pekne za kontakty, už sa mi podarilo navštíviť MUDr Donicovu, ku ktorej som sa dovolala na prvý šup 🙂 už len držte palce, aby bolo všetko ok. Ďakujem a opatrujte sa
@mamicka2005 ahoj prosím ťa, chystam sa k dr.Fedurcovej kvôli výsledkom z OGTT z odberu nalačno, môžem ťa poprosiť o info či sa tam treba objednávať alebo len prísť a brali ti ešte krv a potvrdzovali tehu cukrovku? Dakujeeeeem
@juliaailuj1 urcite tam zavolaj, mne aj krv brali aj moc
@mamicka2005 dik,bola som hned v piatok minuly
@anitka44 môžem sa spýtať na to ako to tam fungovalo? Požičali vám glukomer? Ako často ste tam chodili?
@suzanne001 čo sa týka doktorky, tak prístup viacmenej ok, glukomer mi dali, bola som tam 2-3 razy. Najhoršie je to čakanie, aj keď som bola objednaná na čas, čakala som nalačno 3 hodiny do 14:00 poobede, kým ma vzali ...
@ka_we uff Dakujem za informácie aj keď teda to neznie až tak dobre ..práve som sa objednala tak snáď sa to zlepšilo .. pri prvom tehotenstve som mala opačný problém.. žiaden glukomer ale čakať som teda nemusela, ale bolo to mimo KE
@ka_we ja som chodila k dr Donicovej, teda riešila ma konkrétne jedna veľmi milá dr z jej tímu,dr Gaborova 🙂 Donicova je v starej nemocnici, za mňa veľká spokojnosť 🙂