Developer Lorinčík - Háje

13. jan 2021

Dobrý deň! Prosím, je tu niekto, kto by mi vedel dať relevantnú odpoveď na spoľahlivosť a serióznosť developera v Košiciach, v časti Lorinčík - Háje? Čítala som nie veľmi lichotivé recenzie, ale po pracnom preštudovaní som prišla na to, že to píše stále len a len 1 človek. Má niekto osobnú skúsenosť, resp. už tam býva, ako je to s MHD, kvalitou stavby....?
ĎAKUJEM!

lucka_ke
13. jan 2021

moji známi tam kúpili dom, ešte nebývajú, lebo kvôli corone sa všetko posúva, ale pani hovorila, že to chodia kontrolovať a všetko ide vcelku dobre, ale dlhšie som s nimi nehovorila tak neviem aká je teraz situácia

chantal333
13. jan 2021

Moja kamarátka tam kupila byt a čakala na odovzdanie veľmi dlho,možno aj dva a pól r čo sa to predĺžilo ale je spokojná

cyntia26
16. jan 2021

Ja tu bývam s manželom už 2,5 roka . Kúpili sme byt v úplne prvej fáze . S kvalitou stavby sme spokojní. Nejaké muchy sa stále nájdu ako všade ale vždy sa všetko vyriešilo . A aj susedia keď maly nejaký problém. Poznám aj ľudí čo bývajú v bytoch v ďalšej fáze od minulého roka - meškalo to dlho ale bývajú a sú spokojní . MHD tu ešte nechodí a dlhšie ešte asi ani nebude - kým sa nedokončí stavba si myslím . Zastávka je ale pár m vyššie kde je ešte pereš a tam chodi MHD.A k tým recenziam, áno píše to stále jeden človek (je za tým dlhší príbeh) a vôbec netreba brat jeho slova vážne .