Detský očný lekár v Košiciach

27. aug 2023

prosim Vas viete o dobrom ocnom lekarovi v Kosiciach? Vesely a 3f som pozerala a tie prosim Vas su sukromne kliniky? Bsetko sa tam plati?

miriam_s
27. aug 2023

Obe ambulancie su súkromne takže sa platí, cenník je zverejneny na stránkach, v 3f je to 50€,

miriam_s
27. aug 2023

Pre úplne malé deti je dobrá MUDr. Fejková, ona je na Rastislavke

banalu
27. aug 2023

Ja som bola s malou 2-mesacnou u Michlikovej na Letnej, no nakoniec som aj tak sla s malou na preplach do starej nemocnice a tam nas zaradili k Chovančákovej a nemozem pol slova zleho povedat. Aj skorsi termin daju ak je to akutne.

lilizzachy
27. aug 2023

My chodíme tiež k MUDr. Fejkovej a som spokojná. Ale rataj s tým, že prvý termin bude o cca 2 mesiace keďže je to štátna ambulancia.

gabrielabl
27. aug 2023

Ja som bola s ročnou dcérou v 3f klinike, mala som výmenný lístok od obvodnej a platila som 2€ za prvé vyšetrenie a teraz sme boli na kontrole po polroku a platila som 5€.

autor
28. aug 2023

@gabrielabl ste spokojna v 3f? Staci tam len zavolat a objednat sa? Dlho sa caka na termin? Dakujem.

gabrielabl
28. aug 2023

Ja som bola veľmi spokojná. Malú vysetrival Mudr. Daboczi, veľmi milý prístup. Sestričky sú tiež mile, na recepcii detto. Ja som tam volala a povedali mi, ze sestrička mi napíše termín sms-kou.
A už ked sme šli druhý krát, komunikovali sme mailom.
Asi mesiac sme čakali na termín. Ale mne to nevadilo pretože sme nemali akútny prípad.

taktotedanie
29. aug 2023

U Veseleho vysetruju deti 4r a viac len

evaachesa
29. aug 2023

Odporúčam Chovančákovú na Rastislavovej. Strieda sa s Fejkovou v ambulancii. Boli sme na vyšetrení s 11 mesačným synom a vyšetrujú aj menšie. Syna aj operovala

l_ubka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
l_ubka
30. aug 2023

@evaachesa
@lilizzachy smiem sa spýtať, kedy tam má človek prosím volať ? Na nete píšu 7-8.30 alebo 13.00-15.00, no už druhý týždeň sa tam neviem dovolať 🫣 neviete poradiť ? Ďakujem 🙏

evaachesa
30. aug 2023

@l_ubka hmm možno majú dovolenku. Ja som skúšala cez deň rôzne a na niekoľký pokus sa mi to vždy podarilo.

l_ubka
31. aug 2023

@evaachesa ďakujem, no budem skúšať ďalej 🫣

evaachesa
31. aug 2023

@l_ubka Skús prípadne napísať do skupiny Košice ...možno niekto kto tam chodí vie pozrieť či nemajú dovolenku.

l_ubka
31. aug 2023

@evaachesa super nápad, ďakujem krásne ❤️❤️ volám zase od rána a stále nič 🫣

lilizzachy
31. aug 2023

Možno fakt majú dovolenku. Myslím že ja som volala okolo 9 a dvihli mi. Skúšajte celý deň.

l_ubka
31. aug 2023

@lilizzachy ďakujem skúšam ☺️💐