Detský neurológ - Košice

18101995
2. feb 2024

Dobrý deň ,chcem sa opýtať či niekto navštevuje neurológa s dieťaťom .A konkrétne akého v Košiciach.Neviem si nájsť v Ke neurológa detského ako keby neboli . Pri narodení sme 2krat boli pri Hauserovej doktorke ,ale tá už nerobí ,je v dôchodku číslo vymazané ,nedostupná ambulancia . Potom sme navštívili Doktorku Eliašovu Šaca ... Ale tá vyšetruje len novorodeniatka , vzala nás napriek tomu skontrolovať dieťa .Vtedy mala 10 mesiacov . A teraz potrebujem zase neurologické vyšetrenie , ale neviem kde mám ísť . Som volala na informácie ,tak že v Košiciach je problém s detským neurológom !?

lucka_ke
2. feb 2024

my chodíme do Detskej nemocnice tam je viac neurológov https://www.dfnkosice.sk/ambulancie-a-centra/am...

18101995
autor
2. feb 2024

@lucka_ke aha takže aj tam môžme sa objednať ? Som ani netušila .🙂 a potrebujem výmenný lístok alebo ako to funguje ? Lebo mala je predcastniatko už má 2 ,ale pred nedávnom nám spadla ,mala vyšetrenie a odporúčanie na návštevu neurológa tak neviem

lucka_ke
2. feb 2024

áno je potrebný výmenný lístok, my sme čakali na termín dlhšie, lebo sme neboli urgentní (2 mesiace), ale berú podľa stavu dieťatka, treba si zavolať alebo ísť osobne sa objednať

ivangeline
2. feb 2024

Presov

alienka73
25. okt 2024

@ivangeline kde konkretne v Presove? koho odporucate?