Ahojte maminky,
hľadám dobrého detského lekára v Košiciach (môže aj blízke okolie), s láskavým prístupom, ktorý vyšetrí, spraví výter a iné vyšetrenia, ak to je potrebné a nemusím o to prosiť… nemusí dávať zakaždým atb, ale zase nech neskúšame milion liekov z lekárne ako naposledy.. napíšte mi prosím vaše skúsenosti (viem že je veľa diskusií ale zaujímajú ma aktuálne recenzie)
Ďakujem 🙂
Adamcova Eva, poliklinika Terasa
Pripnem sa ak nevadi ;)
@slniecko5 berie novych minulý rok som volala a nebrala
@zuzkaa1991 aha, to neviem:/. Ale je fakt dobrá, robila dlho v UNLP detskej na terase, ma tam kontakty, nič nepodceni, ale ani zbytočne nestresuje. Odpovedá na maily, výsledky zavolá. Plus dobre parkovanie a dodržiava čas, nečakame zbytočne. Nevyberá zbytočne poplatky navyše (tlačivá do škôl, škôlok).
@slniecko5 viem svagrina chodi a preto som chcela aj ja...no skúsim zavolat tam zas ;)
Mudr.Slivka v bohdanovciach
Oľga Trebišovská na tatranskej
My mame Birosovu v Krasnej, ATB v nevyhnutnom pripade, najviac sme ocenili pocas korony, nikdy nebol problem prísť (dala len cas), ani testy neriešila, objednava sa na cas len na poradne s babatkami, tie su poobede, stvrtky ordinuje od obeda
Ahojte,obnovujem tému,poznáte pediatra ktorý prijma deti ak prestupujete od iného lekára?Vraj mnoho lekárov prijma len novorodencov.Dakujem za aktuálne info.
MUDr. Čuhová