Dobrý deň, prosím Vás, máte niekto detskú lekárku, ktorá neordinuje cez telefón? Dcéra nastúpila do škôlky, je chorá a už sme zúfalí z toho, že všetko prebieha cez telefonáty. Ďakujem.
Aj nasa ordinuje normalne, len treba zavolat ze tam ideme
"blbiny" vybaví cez telefón, inak vždy povie príďte /akurát sa snaží si to regulovať tak, aby nemala v čakárni nátresk/. Nechápem, ako sa jej to darí, lebo predtým v nekorona dobe mala vždy nátresk 😉, takže ja som spokojná
@mogaa môžem sa opýtať, ktora konkrétne?
Ja tiež nemám problém s detskou lekárkou. Vždy keď je problém zavoláme a ona povie kedy máme prísť aby nebolo ľudí v čakárni, ale keď niečo potrebujem tak vybavíme aj cez telefón.
@patriciaja27032019
Dr.Gregova na terase ordinuje normalne. Tento tt.sme boli, pred tym som telefonovala, opisala stav dcery a dali nam casovy termin, kedy nebude tolko chorych.
@cucorka123 aj naši chlapci ju majú 😍
Dr. Kocikova, snp 1..detska cast ako je nemocnica. ma deti a dorast, som k nej chodila do 28 kym mi dospeleho dr netrebalo…super, vzdy mi pomohla a ako velka alergicka, mi vzdy vedela nasadit lieky tak aby dobre bolo a ked sa jej nezda , posle na orl, rtg, vsade
@patriciaja27032019 aj nasa ordinuje len cez telefón, posielam jej nahrávky kašľa 🙈 v auguste ochoreli deti zastupovala ina som sa normalne potešila že ich vzala popocuvala a zhodnotila takto ich stav.
@patriciaja27032019 aj my to tak mame nevieme kto nas osetri Malacky
@pininka1 ake mesto to je
@monikabalgava ke
u nás pediatrička normálne ordinuje, dokonca ani telefonické objednávky...