Detský kútik v Košiciach

15. apr 2023

Ahojte mamičky, privítali by ste v KE nejaký ďalší detský kútik? Niečo na štýl Funparku? 🙂 poprípade v ktorej časti KE Vám niečo take chýba?
Ďakujem za odpovede.

simkids
15. apr 2023

Nie, podla mna je toho uz dost v ke

mentolka12
15. apr 2023

Nedavno otvorili Madagaskar. Myslim si, ze ich je dost v ke. No ak by som uvazovala tak najviac sa mi pozdva styl detickova, ze rodic pije kavu a vidi na dieta. Vsetko vsak podla mna zelazi od ponuky.

surama
15. apr 2023

Ano, na Terase ☺️

lubinkap
15. apr 2023

Na furci

mikaelka1
16. apr 2023

V barci

ivangeline
16. apr 2023

Je toho dost.

juliaailuj1
25. apr 2023

Jasné, že ano a to na Furči, len treba rozmýšľať aj nad cenami Madagaskar neskutocna blbost, ze sa plati za 1 hodinu, funpark a to na jazere neskutocn e drahe. Ale ano detkych kutikov kvalitnych v style detickovo je treba.

surama
25. apr 2023

Ono hlavne tie "detske kutiky", co tu baby pisu nie su kutiky, ale akoby ihriska pre velke deti. S takym malym dietatom do 2 rokov clovek velmi nema kde ist a ked ma niekto lezuna, tak to uz vobec. Vezmi si napr. Hoplaland v Galerii. Tesila som sa, ze tam budeme chodit, avsak vkuse tam lietaju velke deti a na boku, co je kusok pre mensie deti, kde by mohli byt lezuni alebo take 1-2 rocne, tak tie vacsie deti behaju aj tam. Na 1. poschodi je take ihrisko pre najmensi, ale je to verejne a tym padom kvalitne spinave. Na moj podnet ho vycistili a dosli sme po tyzdni a zas kvantum spiny (realne medzi matracmi) a syn mal ponozky cele cierne. Cize vyslovene pre takych malych tu toho vela nie je, resp. nic a pre lezunov uz vobec nic.