Detský kožný lekár v Košiciach

mirka193
13. okt 2024

Pekný večer, odporučte mi dobrého kožného lekára (KE) ktorý berie aj detičky.

daniella08
14. okt 2024

@mirka193 my máme bohužiaľ bohaté skúsenosti. V KE
jednoznačne Dr. Janette Baloghová
prednostka v Novej nemocnici. Objednáva sa, čaká ale je perfektná, veľmi sympatická a ozaj sa snaží.
Ak máte vážny problém tak sa oplatí navštíviť Dr Zelenkovú vo Svidníku. Mne syna nevedalo dať 9 mesiacov dokopy plno lekárov, pohadzkovali si ho ako horúci zemiak, chceli nás hospitalizovať...Dr Zelenková ho vyliečila za 2 týždne bez kortikoidov. Následne Dr. Baloghová pokračovala v danej liečbe a syna mám úplne vyliečeného, za čo som im obom veľmi vďačná.

taktotedanie
14. okt 2024

Suhlasim s dr zelenkovou vo svidniku ak uz nevedia co robit dalej, topka v odbore
Deticky berie, velmi mila, profesionalna, ustretova
Deticky na nu dobre reaguju ( ma farebne vlasy)
Alebo v zeleznicnej ale tam sa objednava, vo vojenskej myslim dr chromy alebo nejako tak sa vola neobjednava

mirka193
autor
14. okt 2024

Ďakujem vám, skúsim tam zavolať.

janage
14. okt 2024

@daniella08 ahoj objednáva sa telefonicky a pýtaš sa priamo k dr. Baloghovej? Ci ako si myslela to čakanie? Na termín čakáš či vyšetrenie?

daniella08
15. okt 2024

@janage áno, telefonicky ale dlho sme čakali na prvé vyšetrenie, asi aj 2 mesiace. Objednajú na orientačný čas takže aj v čakárni sa trošku čaká ale nič strašné. Potom na ďalšie návštevy už dávajú skoršie termíny.
V urgentnom stave nás na kožnom oddelení na poliklinike pri novej nemocnici vzala hneď iná lekárka, tiež milá ale nespomeniem si meno. Tá zachránila najhorší stav ale tiez doporučila ďalšie návštevy u Baloghovej.
Zelenková je úplná topka, poznám plno ľudí ktorým pomohla. Takže od vážnosti stavu sa rozhodnite.

slniecko5
15. okt 2024

Dr Florianova, Gemerska ulica.
Objednávanie za poplatok cez navstevalekara.sk