Detský kožný lekár v Košiciach

mirka193
13. okt 2024

Pekný večer, odporučte mi dobrého kožného lekára (KE) ktorý berie aj detičky.

daniella08
14. okt 2024

@mirka193 my máme bohužiaľ bohaté skúsenosti. V KE
jednoznačne Dr. Janette Baloghová
prednostka v Novej nemocnici. Objednáva sa, čaká ale je perfektná, veľmi sympatická a ozaj sa snaží.
Ak máte vážny problém tak sa oplatí navštíviť Dr Zelenkovú vo Svidníku. Mne syna nevedalo dať 9 mesiacov dokopy plno lekárov, pohadzkovali si ho ako horúci zemiak, chceli nás hospitalizovať...Dr Zelenková ho vyliečila za 2 týždne bez kortikoidov. Následne Dr. Baloghová pokračovala v danej liečbe a syna mám úplne vyliečeného, za čo som im obom veľmi vďačná.

taktotedanie
14. okt 2024

Suhlasim s dr zelenkovou vo svidniku ak uz nevedia co robit dalej, topka v odbore
Deticky berie, velmi mila, profesionalna, ustretova
Deticky na nu dobre reaguju ( ma farebne vlasy)
Alebo v zeleznicnej ale tam sa objednava, vo vojenskej myslim dr chromy alebo nejako tak sa vola neobjednava

mirka193
autor
14. okt 2024

Ďakujem vám, skúsim tam zavolať.

janage
14. okt 2024

@daniella08 ahoj objednáva sa telefonicky a pýtaš sa priamo k dr. Baloghovej? Ci ako si myslela to čakanie? Na termín čakáš či vyšetrenie?

daniella08
15. okt 2024

@janage áno, telefonicky ale dlho sme čakali na prvé vyšetrenie, asi aj 2 mesiace. Objednajú na orientačný čas takže aj v čakárni sa trošku čaká ale nič strašné. Potom na ďalšie návštevy už dávajú skoršie termíny.
V urgentnom stave nás na kožnom oddelení na poliklinike pri novej nemocnici vzala hneď iná lekárka, tiež milá ale nespomeniem si meno. Tá zachránila najhorší stav ale tiez doporučila ďalšie návštevy u Baloghovej.
Zelenková je úplná topka, poznám plno ľudí ktorým pomohla. Takže od vážnosti stavu sa rozhodnite.

slniecko5
15. okt 2024

Dr Florianova, Gemerska ulica.
Objednávanie za poplatok cez navstevalekara.sk

zuzula507
31. dec 2024

@daniella08 takže nedá sa prísť zapísať sa a čakat, iba sa objednat? Mailom alebo telefonicky

daniella08
31. dec 2024

@zuzula507 myslím že berie len na objednávku.