Dobrý deň, vie mi niekto napísať či pani doktorka MUDr. Emeše Majorová pracuje v unlp na detskom gastre?
Ďakujem.
@janage veď práve.. stále tam figuruje. Nejaký dobrý detský gastroenterológ v Košiciach, prípadne v okolí?
@snehulienka84 tak toto bude boj. V KE je len par a cakacka cca pol roka. Podobne je to s Presovom.
@katlenad kľudne počkám.. len nech je odborník.
@snehulienka84 no ja ju veru nevidím ani na jednej ambulancii. Chodili sme k nej pred pár rokmi v čase keď odišla.
https://www.dfnkosice.sk/ambulancie-a-centra/am...
@snehulienka84 Teraz ordinuje tu: https://www.ergomed.sk/index.php/ambulancie/gas...
@janage pozerala som cez inú stránku unlp. Ďakujem
@janage a boli ste s ňou spokojný?
@snehulienka84 na nič sa neprišlo vlastne. Pani Dr. je kapacita, už v tom čase však bolo vidno, že je preťažená.
@snehulienka84 už ordinuje aj dr. Klocaňová na Panelovej, skúste 🙂
@janage a stav sa zlepšil s, alebo ste vyhľadali iného lekára?
@snehulienka84 je sledovaná na alergo. Hodnoty hraničné, nič extra, ako rastie sa stav zlepšoval tak ako sa postupne zlepšoval. Lekárka čo nás prebrala po nej mala v niektorých veciach odlišný názor a odporučila riešiť na alergo.
Detské gastro v KE je strašne poddimenzovane čo viem baby chodia s deťmi do Prešova, aby dostali normálny termín.
@bianca11 aha rozumiem. Môžeš mi potom napísať aký si mala dojem? Ona už musí byť na dôchodku preto asi robí len raz do týždňa. Bola vynikajúci odborník naozaj jedna z najlepších na východe.
Zaujímalo by ma či má v ambulancii aj potrebné prístroje na ďalšie gastro vyšetrenia či potom posiela ďalej a dieťa tak či tak skončí v DFN. Myslím ultrazvuk, gastroskopiu pripadne.
@alienka18 tam sa dovolat..to akože všade ťažko ale Klocanova ma mobil bežné vypnutý..
@janage tak už konečne cestujeme domov. Dojem z dr. Odborníčka. Poviem,len že s deťmi už zbytočne za ňou. Synovi spravila iba sono. Podľa tých všetkých dg iba krútila hlavou prečo nikto nič nerieši. Už 4 roky s deťmi nepracuje. Nás posiela do Prešova za primárkou. Boli sme obj.na štrnástu ale zobrala nás až po tretej. No za mna sa oplatilo čakať. Snáď ona pohla lady...
@snehulienka84 už dávno nie. Pozri si web DFN ambulancie gastronomické