Detský gastroenterológ Košice - MUDr. Emeše Majorová

snehulienka84
28. aug 2022

Dobrý deň, vie mi niekto napísať či pani doktorka MUDr. Emeše Majorová pracuje v unlp na detskom gastre?
Ďakujem.

janage
28. aug 2022

@snehulienka84 už dávno nie. Pozri si web DFN ambulancie gastronomické

snehulienka84
autor
28. aug 2022

@janage veď práve.. stále tam figuruje. Nejaký dobrý detský gastroenterológ v Košiciach, prípadne v okolí?

katlenad
28. aug 2022

@snehulienka84 tak toto bude boj. V KE je len par a cakacka cca pol roka. Podobne je to s Presovom.

snehulienka84
autor
29. aug 2022

@katlenad kľudne počkám.. len nech je odborník.

janage
29. aug 2022

@snehulienka84 no ja ju veru nevidím ani na jednej ambulancii. Chodili sme k nej pred pár rokmi v čase keď odišla.
https://www.dfnkosice.sk/ambulancie-a-centra/am...

snehulienka84
autor
29. aug 2022

@janage pozerala som cez inú stránku unlp. Ďakujem

snehulienka84
autor
29. aug 2022

@janage a boli ste s ňou spokojný?

janage
29. aug 2022

@snehulienka84 na nič sa neprišlo vlastne. Pani Dr. je kapacita, už v tom čase však bolo vidno, že je preťažená.

alienka18
29. aug 2022

@snehulienka84 už ordinuje aj dr. Klocaňová na Panelovej, skúste 🙂

snehulienka84
autor
29. aug 2022

@janage a stav sa zlepšil s, alebo ste vyhľadali iného lekára?

janage
29. aug 2022

@snehulienka84 je sledovaná na alergo. Hodnoty hraničné, nič extra, ako rastie sa stav zlepšoval tak ako sa postupne zlepšoval. Lekárka čo nás prebrala po nej mala v niektorých veciach odlišný názor a odporučila riešiť na alergo.

bianca11
18. jún 2023

@janage ahojte. Chodili ste k pani dr.Emese Majorovej? Kde ju nájdem? Dakujem

janage
18. jún 2023

@bianca11 ahoj, chodili, bohužiaľ už dávno odišla z DFN, a už mala dosť vysoký vek, tak neviem ci ešte pracuje. Prevzala nás iná dr. a tá nás v podstate vypoklonkovala, že patríme na alergo.

janage
18. jún 2023

Detské gastro v KE je strašne poddimenzovane čo viem baby chodia s deťmi do Prešova, aby dostali normálny termín.

bianca11
19. jún 2023

@janage volala som minulý týždeň pani dr.Majorovej. termín nám dali už na tento týždeň, že pracuje iba vo štvrtky.

janage
19. jún 2023

@bianca11 a kde teraz pracuje?

bianca11
19. jún 2023

@janage netuším. Preto som sa pýtala kde ju nájdem...

janage
20. jún 2023

@bianca11 tak píšeš ze si volala a dostala termín.Tak nevieš kam si objednaná a kam máte prísť? Dobre chápem?

bianca11
20. jún 2023

@janage áno lebo to bolo rýchle. Číslo dom našla na nete ergomed. Ešte tam zavolám. Kvôli tomu dom sa pýtala tu či je tam na tej moldavskej ul. Alebo niekde inde. Je tam toho 🤦

missy89
20. jún 2023

@bianca11 áno, rovno nad Lidlom. Na prvom poschodí.

janage
21. jún 2023

@bianca11 aha rozumiem. Môžeš mi potom napísať aký si mala dojem? Ona už musí byť na dôchodku preto asi robí len raz do týždňa. Bola vynikajúci odborník naozaj jedna z najlepších na východe.
Zaujímalo by ma či má v ambulancii aj potrebné prístroje na ďalšie gastro vyšetrenia či potom posiela ďalej a dieťa tak či tak skončí v DFN. Myslím ultrazvuk, gastroskopiu pripadne.

bianca11
21. jún 2023

@janage jasné napíšem. Syn je ztp, MR, ciže fakt som zvedavá ako by mu urobili gastroskopiu. Zajtra sa ozvem.
@missy89 ďakujem❤️

sickynickyobsadene
21. jún 2023

@alienka18 tam sa dovolat..to akože všade ťažko ale Klocanova ma mobil bežné vypnutý..

bianca11
22. jún 2023

@janage tak už konečne cestujeme domov. Dojem z dr. Odborníčka. Poviem,len že s deťmi už zbytočne za ňou. Synovi spravila iba sono. Podľa tých všetkých dg iba krútila hlavou prečo nikto nič nerieši. Už 4 roky s deťmi nepracuje. Nás posiela do Prešova za primárkou. Boli sme obj.na štrnástu ale zobrala nás až po tretej. No za mna sa oplatilo čakať. Snáď ona pohla lady...

janage
22. jún 2023

@bianca11 tak tuším nejako aj odišla z DFN pred tymib4 rokmi. Ďakujem za info a držím palce.

bianca11
22. jún 2023

@janage ďakujem. ❤️