Detské gastro v Košiciach

katuch
21. máj 2024

Zdravim viete mi poradiť kam na detské gastro v Košiciach? Jediné čo som sa dočítala je že sa dlho čaká. Mimo KE určite nepôjdem. Prípadne súkromné aké sú tam polatky

matkahelka
21. máj 2024

@katuch v KE je Jancova na KVP a Klocanova na juhu. jedno vacsia katastrofa ako druhe- mam skusenosti s oboma. este je ambulancia v novej nemocnici, ale tam novych pacientov uz neberu. takze, ak nechces ist mimo KE, prajem vela stastia v rieseni zdravotneho problemu. ja chodim s dcerou do PO a jedine co lutujem, ze som nesla skor.

katuch
autor
21. máj 2024

@matkahelka to akože fakt? Ja som zatiaľ nikde nebola, ale asi vyskúšam čo mi povedia. Do PO ku komu chodíte? A ako dlho sa čaká na vyšetrenie?

matkahelka
21. máj 2024

@katuch ano fakt. Kosice su krajske mesto a maju k dispozicii 2 detske gastro. cakacky su sialene a odbornost za mna u oboch lekarok je velmi slaba. do PO chodime k MUDr. Olexovej, chodi k nej obrovske mnozstvo deti z Kosic. na prvy termin sme cakali tusim mesiac.

mentolka28
21. máj 2024

Aj my chodime k Mudr. Olexovej a sme spokojni. V Ke sme ani neskúšali.

milovnickakvetov
21. máj 2024

@katuch tiež chodíme k doktorke Olexovej do Prešova. Výborná lekárka. V Košiciach sme chodili ku doktorke Klocanovej, ju neodporúčam. Pani doktorka sa vôbec nedovzdelava, nečíta odbornú literatúru, pretláča názory a teórie z čias, keď pred 50 rokmi študovala. Nikdy sa tam nedá dovolať, telefón vypínajú a čas objednania je orientačný. Objednajú na 7.30 a vezmú do ambulancie o 10.00, pričom dieťa má prísť na lacno a nezaujíma ich, ze dieťa odpadáva od hladu. U Olexovej sme boli zatiaľ 4krat a nikdy sa nám nestalo, aby sme čakali viac ako 15 minút, u Klocanovej sme vždy cakali minimálne 1.5 hodiny. Ona tam objednáva aj 3 deti na rovnaký čas.

poleva
22. máj 2024

@katuch aj my sme u Olexovej...Presov nie je daleko...Sme maximalne spokojní...Lutujem, ze som nesla skor...Chodili sme predtym ku Majlingovej

katuch
autor
22. máj 2024

Takže píšem skúsenosť z KE. Konkrétne som potrebovala riešiť či dcéra má alebo nemá reflux.Volala som na detské gastro do novej nemocnice. Hneď mi p. Doktorka dala 3 čísla kde mám volať. Mám najprv poriešiť USG na reflux. Samozrejme len na jednom to robia a ide o súkromnú kliniku na Krivej. Cena usg je 50€. Ak budeme mať pozitívny výsledok tak až vtedy mám volať naspäť na gastro aby mi dali termín.

florita23
23. máj 2024

@katuch dobry den, my sme potrebovali USG brucha pre dceru. Pediatricka poslala na gastro, tam nas odbili a poslali na USG prscovisko v DFN, kde potvedala ze neberu deti z obvodu, iba svojich leziakov a ze mame ist na Krivu. Hoci podla poistovne DFN je povinna zobrat aj nas. Nakoniec ideme na rastislavku k Dr. Chylovej. Tam ste skusali?

katuch
autor
23. máj 2024

@florita23 volala som dr. Hakovej aj Chylovej. Usg na reflux nerobia takže mi ostala ťa krivá. Už nevadí, termín mi dávali na druhý deň. Ideme v pondelok tak uvidíme čo dalej