Ahojte,odporučte mi prosím dobrú detskú zubárku s ktorou ste spokojný.
Ďakujem 🙂
@ariesi prosím ťa ten laser je čo? Nám treba vŕtať zúbky, chceme to bezbolestné...
kmk dent
Za mňa Mudr. Štefánia Vidriczkóová na KVP ...vždy milá, ochotná, zuby poriadne vyšetrí a zodpovie všetky otázky, aj ona, aj sestrička, moje deti tam zbožňujú chodiť a vôbec nemajú zo zubára strach.
@modrymotyl8 robí to tam iba jedna pani zubárka a iba prirmsich kazoch. Nepoužije vŕtačku, ale ten zúbok ošetrí a kaz odstráni laserom. Je to len tak, zvuk jemného kleplania a deti vedia ze sa na zúbok svieti a tak sa vyháňa zubožrút.
@ariesi A čo by si mi poradila dcérka bude mať 4 roky a pobolieva ju zub, ale nedá si ho vyvrtať preto sa pýtam na tej laser. A nevieš ktorá zúbarka to robí? Hoc si aj priplatíme chceme to bezbolestne.
@bea0802 a ta pani doktorka robí tie zubky bezbolestne? Lebo moju pobolieva zub...
@modrymotyl8 záleží od hlbky kazu, pripadne ci tam nie je zápal aj na dasne. Nie všetko sa dá laserom. Inak klasika injekcia, aj keď najprv pretroe ďasno znecitlivejucom gélom, ale tak bolí to predsa trochu.
@ariesi a to môžu dať injekciu 4 ročnému dieťaťu?
@modrymotyl8 kaz ešte nemali, takže na toto neviem odpovedať, ale mojej najstaršej musela trhať zub, lebo nevypadol a narástol jej trvalý a keďže mal stále koreň, tak jej dala normálne injekciu a veľmi milo pristupovala, dcérka mala vtedy 5 rokov. Celkovo sa mi páčilo aj to, že jej všetko opísala čo sa bude robiť, ukázala jej nástroje atď ...veľmi ju upokojila a verím, že aj pri kaze by postupovala rovnako.
@modrymotyl8 neviem koľko mal môj starší, keď mu ťahali zub, asi už mal viac, ale normálne z injekciou. Ťahal sa mliečny, mal tam zápal, inak sa to nepodarilo pre liečiť. Pani doktorky sa snažia zachovať a liečiť mliečne zuby, ale tam to nešlo už. Ak očakáva bolestivé ošetrenie, tak asi nie je problém dať injekciu. Akurát silu anestezy prispôsobia váhe a veku
@shima14 ohlas dent. Je tam viac lekárok, všetky sú super, neskutočne trpezlivé. Ordinácia dobré vybavená, možnosť aj laseru, aj 3d rtg.