Detská klinika Košice chirurgia - skúsenosti

elcoro
13. mar 2021

Ahojte, skúsenosti s detskou chirurgickom klinikou v ké? Ideme na operáciu s malým, nejaké rady, recenzie 😏 dakujeeem

tanja111
13. mar 2021

@elcoro co ta zaujíma??

elcoro
autor
13. mar 2021

@tanja111 všetko 😀 od prístupu lekárov, sestriciek, od počtu ľudí na izbe, aký sú ústretoví, aki sú pri operáciách, po operáciách ci všetko povedia a tak 🤷‍♀️

tanja111
14. mar 2021

@elcoro tak takto.my sme tam išli neplánovane (slepak). Keďže dcérka mala vtedy 8r už pri prijatí mi bolo oznámené ze nemôžem s nou ostať. No to som si nevedela predstaviť. Keď sme vyšli hore na príjem a išli jej dat kanylu tak to bol riadny boj. Dcéra je také bojko co sa týka lekárov. Sestrička sa ma pýtala ci s nou ostávam a ja no chcem ale bolo mi povedané ze nemôžem.. Ďalšia sa do toho zapojila no nie nemôžte lebo len do 6r.dietata.Ale jedna hovorí no bude to asi lepšie keďže dieťa nespolupracuje... Tak nas "ubytovali" (tetuska prišla ukázala ako sa zapína telka, kde je kuchynka a tak) dali infuziu, medzitým došiel službukonajúci lekár ze dnes ešte bude operovana, len čakali ešte výsledky ale opäť poznamenal ze slečna je veľká ak sa začnú zaplnat miesta musím odísť.Pytala som sa jednej sestričky ako dlho trvá operácia dosť prudko mi bolo vysvetlene ze u každého je to inak.. Pri prijatí na operačnú sálu, som tam stretla známu a videla to aj sestrička z oddelenia. Išli ju zobrať ale keďže dcéra plakala tak jej na 2krat pichali oblbovacku aby nevnímala. Keď dola sestrička po operácii tak hneď na mňa co ste nepovedali ze poznáte........ Tak už bolo potom trosku iné.. Ale zas nepáčilii sa mi niektoré otázky typu ci je jedninacik a keď zistili ze áno tak len kyvli rukou. No nepriamo mi povedali ze je rozmaznana preto sa bojí..po 2dnoch dostala teplotu bolo mi povedané aby veľa píla tak z kuchynky som si zobrala džbán s čajom(ešte tam bol jeden) tak mi bolo povedané ze to nieje len pre nas(ja som to nepila, dcére kazali veľa piť) došiel nám toaletný 1ks dostala ho mala v balíčku po prijatí. Bolo mi povedané ze už nemáme nárok 🤷‍♀️štvrtok večer ju operovali, v nedeľu dostala teploty. V pondelok sa ma lekár pýta ze z čoho to môže byť 🙊neskôr sa mi nepozdával kašeľ a dychanie tak sa pýtam sestričky ci by nevedel ju niekto popocuvat. Tak po 4h mi bolo povedané ze zajtra ráno pôjde na kontrolný ultrazvuk a ak tam bude všetko oka ideme domov a kašeľ, horúčku si riešime cez pediatra. Ale keď je pri dieťati rodič tak asi fungujú tak ze dôjdu keď musia pichnúť infuziu ale teplotu zmerať, poprípade sa im menia smeny..To je môj názor. Zas nechcem napísať ze boli zlý... Ale...

elcoro
autor
14. mar 2021

@tanja111 dúfam ze bude to tam ôk 🙏🏻 a ešte v tejto dobe

tanja111
14. mar 2021

@elcoro bude fajn... Prvé štyri izby sa mi zdá ze majú telku... Snad sa vám ujde,ale podľa mňa veľa tam teraz nemajú keďže...

elcoro
autor
14. mar 2021

@tanja111 a ešte otázočka, WiFi je tam zdarma?

tanja111
14. mar 2021

@elcoro no to neviem.. Keďže my máme aj dáta neobmedzené tak sme to neriesili

elcoro
autor
16. mar 2021

@tanja111 a s jedlom pre mamičku tam je ako? Treba si vziať niečo?

janage
16. mar 2021

http://www.dfnkosice.sk/info.html

roluj dole máš tam všetky všeobecné info. Dcéra bola cca 2 roky dozadu na pozorovanie - slepák - bola sama, ale boli návštevné hodiny, tak som chodila každý deň. Wifi bola free čo jej značne zlepšilo náladu. Sestričky a lekári ako všade. Väčšina zlatá, zo 2 nevrlí/é. Dcére sa to ukľudnilo.

janage
16. mar 2021

@elcoro keď som bola s mladšou na neurologii mamy si mohli stravu nahlásiť a platiť alebo si obstarali samé v bufete - ale to bolo pred koronou. Ja som dojedala po malej 🙂 boli sme tam 3 dni, tak sa dalo.