Detská fakultná nemocnica Košice

perthes
21. apr 2022

Ahojte, o mesiac idem so synom do nemocnice. Budú ho operovať, má perthesovu chorobu. Prosím Vás, aké sú tam izby ? Majú vlastnu toaletu a sprchu na izbe ? Ako to je so strávou pre mamičky, ktoré tam sú s deťmi ? Ďakujem vopred za odpovede

pininka1
21. apr 2022

@perthes toaletu a sprchu na izbe maju iba nadstandardy a za stravu pre rodicov sa priplaca, resp tak to niekedy bolo. ale vacsinou je k dispozicii aj mikrovlnka takze sa da aj si jedlo objednat inde.

perthes
autor
21. apr 2022

@pininka1 ďakujem. Tu nadštandardnu izbu si ako vybaviť ? Asi najlepšie tam vopred zavolať. My máme príjem 18.5

pininka1
21. apr 2022

@perthes urcite by som volala

molkapolka
22. apr 2022

@perthes izbu sa informujte vopred, je mozne, ze vam povedia, ze ju dostanete v den prijmu ak bude volna. Stravu si doprovod plati zvlast, ale porcie su dost velke, mne napriklad stravu netrebalo, syn jedava malo, cize som za nim dojedla stale a manzel nam z domu vedel priniest, co sme chceli.

perthes
autor
22. apr 2022

@molkapolka ja s včera volala do nemocnice, na chirurgické oddelenie. Nadstandart izby nemajú ale majú také pekné bunky pre dve mamičky s deťmi a kúpeľňa s toaletou na izbe. No čo má soklo je to, že doprovod s dieťaťom je len do 6 rokov dieťaťa. Syn má 7,5 tak vraj nemôžem tam s ním ísť. neviem si to ani predstaviť. Jeho budú operovať má perthes, takže bude ležať v sadre

molkapolka
22. apr 2022

@perthes ja som bola so 4r, ale susedka 11r lezala s postcovidovym syndromom bohuzial sama, to je pravda. Mama ju potom brala na reverz domov, lebo tam nevedela vydrzat.

perthes
autor
22. apr 2022

@molkapolka tak 11 ročne to je už predsa staršie..nás má 7,5 a bude v sadre od hrude až dole. Mne to príde choré aby tam bol sám

delux2008
23. apr 2022

Ahojte co robiť pri kolike nezvládam ten jej plac a bolesti som zufala

perthes
autor
23. apr 2022

@delux2008 masáž bruška, niekedy pomôže tá ruka do riťky nech uvoľni a pukne si. Neviem to len čo mi kamarátky vraveli, moje nemali ani jedno koliku

delux2008
23. apr 2022

@perthes ani moje as teras tretia ma espumisan kvapky boze strašne ma to trápi a boli snou

perthes
autor
23. apr 2022

@delux2008 to je náš údel mamičiek...všetky choroby s detičkami prežívať..čo bolo ich boli aj nás

adulka92
3. máj 2024

@perthes prosím vás ako ste dopadli?? Bol synček sám či ste boli s ním, my ideme teraz s dcérou vo veku vašeho syna