Ahojte je tu niekto z vás kto ma skúsenosti s depilconcept kosice ? Veľmi rada by som si vypočúla vaše skúsenosti 🙂
@adenisaa Ahoj, chodím tam momentálne na SHR trvalú epiláciu, mám za sebou 7 sedení. Na tmavé chĺpky to super zabralo, ale svetlé to len zjemnilo a pomalšie rastú a tie ma práveže paradoxne trápia najviac. Musím si ich po mesiaci holiť tak či tak. Personál je milý, ale len kým chváliš výsledky. Pýtajú sa na názor ale v skutočnosti ho nechcú počuť ak nie si spokojná. No ešte tomu dám šancu a dám vedieť 🙂
@viktoriaa16 u nich máte úvodnú konzultáciu 6€ a potom je to drahšie ale hlavne že vám ponúkajú 20€ krémy. Tá aká to je akcia .
Absolutne neodporucam. Po 7 sedeniach sme vsetci aj s pracovnickami skonstatovali, ze od 4 sedenia sa nic nemeni a vysledky nevidno. Pytali sa, ci som zdrava, ci neberiem kolagen a ine pripravky, ci dodrziavam pokyny podla zmluvy. Samozrejme, vsetko som dodrzala,zdravotne tazkosti nemam ziadne, pouzivala som aj regenerator od nich, pilingy, hydratacne kremy,pilingove hubky...Slubovali, ze moj pripad preberu so sefkou. Len ma chlacholili, ze mam este chodit a vysledky sa urcite dostavia. Po 10 sedeniach mi povedali, ze vidno velky pokrok, aj ked sa nic nezmenilo a odmietli mi aktivovat certifikat kvality...Vraj mam chodit dalej (za plnu cenu)...Kopiu zmluvy mi odmietli dat. Nadalej slubovali, ze moj pripad preberaju,ale ked som volala so sefkou, nemala o mne ani sajnu. Este to nemame ukoncene, tak uvidime, ako to nakoniec dopadne. Za mna momentalne velmi neseriozne jednanie a vysledky ako po domacej epilacii.
ahojte pridavam sa do skupiny nespokojnych, odchodila som 10 x a pytala som reklamaciu, dali mi ten certifikat, ale ja chcem spat pniaze aj ked nie vsetky, neskusali ste niekto pozistovat ako sa reklamuje sluzba podla obchodneho zakonnika ? dik
@orchidea30 Dnes som bola na 13.sedeni a vysledky su horsie ako po 4. sedeni. Volala mi sefka,lebo samozrejme spokojna nie som. Uz po niekolky krat povedali,ze peniaze nevracaju.Ze mam chodit dalej a vysledky sa dostavia.Vraj mi vychadzaju v ustrety,ze mi aktivovali certifikat kvality a sedenia strhavaju z uz zakupenych zon (podotykam aktivacia
prebehla po 10.sedeni,aj ked narok som podla zmluvy mala uz po 7.sedeni). Vraj poslu reklamaciu vyssie (reklamaciu mala sefka vytvorit sama a poslat master franchizorovi. No podla mna,ako zlozila telefon,uz na to zabudne). Tak som sa opytala,ze co mam ja z reklamacie,z ktorej mi nevratia peniaze a osetrenia su neucinne...tak zacalo zasa bla-bla o tom,ako to komu po kolkych sedeniach zabera a ze kazdy je iny.vraj taky pripad este nemali. Treba sa asi lepsie pozriet na to,co s tym.Pripadne mi napadlo dat to do telky...no stale im este davam sancu urobit s tym nieco.
@orchidea30 niečo zle.tam bolo neverím už žiadnemu salónu dáte kopu 🫣 penaiz a účinok žiadny našla som super výrobok ale stojí cez 50€ je to aj na ochlpenie hormóny
@vcielka45 aky vyrobok ste nasli ? dakujem
@orchidea30 je to taký prášok čo sa pije
Chodím od septembra a u mna vidieť výsledky. Najprv bikiny a teraz aj nohy. A neholila som už ani nepamätám..pokožka je úplne hladká
Ja mám za sebou jedno ošetrenie podpazušia a po 2 týždňoch vidím, že asi 80% chĺpkov zmizlo a úplne sa spomalil rast. Na predkolení nie je úbytok tak výrazný ale tiež pozorujem spomalenie rastu. Tak myslím, že po prvom ošetrení celkom dobry výsledok.
@luciap2512 dobrý den, já byla teď v pátek už podruhé a také musím říct, že jsem hodně spokojená, já byla na podpaží a mám tam teď tak 15 chloupků a to asi přehráním a rostou opravdu hodně pomalu 😁 uvidím jak to bude vypadat po tomhle ošetření 😇. Děkuji vám za vaši zkušenost 😊
@sjuznk kolko vas to cele vyslo?
@simkam2912 jedna zóna, napr.predkolenie jednej nohy stojí bežne 25€, čiže dve nohy 50€=1 ošetrenie. Kúpila som si poukaz, kde ma to vyšlo na 25€=za obe nohy
@adenisaa ja som tam bola raz len zdá sa mi že sú dráhy dosť ale že majú výsledky