Denný tábor tanečnej pre 13-ročnú dcérku

1. júl 2024

Ahojte viete mi poradiť nejaký týždenný denný tábor tanečnej, či v súbore, scénický, moderné tance pre 13 ročnú dcérku? Ideme k babke do KE na pár týždňov, robí scénický tanec a takto na poslednú chvíľku zisťujem, či niečo niekto tajecrobi v mesiacoch júl)august. Ďakujem.

janage
1. júl 2024

Určite je, minulý týždeň na mňa vrámci reklamy "vyskocili, ale neviem ich nájsť. Skus mail rovno do tanečných škôl, súborov? DS štúdio robilo minulý rok.
Out break, keď ešte objavím pošlem ak sa ti nik neozve

janage
1. júl 2024

A ďalšia možnosť

autor
2. júl 2024

@janage vďaka, to je super, no my prídeme 18.7. , och, škoda že nedali ešte jeden termín, aká škoda!

autor
2. júl 2024

A v auguste už ideme tak že ten jeden by stihla jeden deň a zaujali nás dve, len tie termíny, smola, no ..a ako prosím ťa viem vyhľadať kto robí robí tie denne tábory v KE?

janage
2. júl 2024

Vyhľadáš tanecne kluby a skoly a oslovíš ich, či tábor robia. Tak som to myslela. Pozrela si aj ten ďalší link (tam bolo tych terminov viac) a tanecny klub?
Klub kde dcéra tancuje tábor nerobí? A tu by ste už mali iný program.
Veľa škôl či klubov robí tábory skôr pre "svoje" deti. Ale skúste a možno budete mat s dcérou šťastie.
Náš súbor napr. denný tábor nerobí a pobytový camp je prioritne pre členov a pre tých čo s nimi plánujú tancovať ďalší školský rok. Dcéru mám cca v tvojom veku, držím palce.
Ešte som kdesi zahliadla niečo ako vzdusnu akrobaciu. Na takých šatkách robia rôzne veci. Skus pogooglit. Ak by mi niečo padlo do oka prepošlem.
Alebo gymnasticky tábor? Je tu GK Gymnastik Košice tuším sa volajú.

janage
2. júl 2024

https://www.familygym.sk/oaza/sluzby/pre-deti/p...
Gymnasticky je sice 6 až 12 ale možno by vzali aj 13😉
Pozerám ze v auguste už idete domov? Tak to asi nič.

autor
2. júl 2024

@janage 26.8. by mohla končiť, ideál 25.8. prídeme vlastne koncom júla na cca 6 týždňov...ďakujem, pozriem i to čo si poslala teraz, zlatá si.😘 Všetko dobré prajem.

janage
2. júl 2024

Za málo. Ono v niektorých tanecnych kluboch sú v tom veku dievčatá už zohraté (tazsie pustia medzi seba nového a maju to v podstate ako treningovy týždeň), aby sa tam dcérka cítila dobre, určite by som išla cestou tábora "otvoreného pre verejnost"
A nebála by som sa vôbec tej všeobecnej gymnastiky alebo akrobacie. Určite to vyuzije pri tanci.