Dobrý deň kto hľadá perfektný prístup so super servisom a odstránením 90% stresu zo zubára odporúčam Demident v Košiciach. Bez dlhého čakania a s veľkou ľahkosťou vybrali mojej 16rocnej dcére osmičky...zaplatili sme za jeden zub síce 180Eur , ale stálo to za to...trvalo to len 20 min a všetko bolo bez problémov...a to sme si pred tým preskákali aj štátnych chirurgov a bol to neuveriteľný stres pre ňu....panika.
Okrem toho osmičky sa trhajú len raz za život...fakt to stojí zato.... píšem preto aby som povedala všetkým mamám, že aj ja sama som to s ňou absolvovala v pohode a ak by niekto mal takýto problém ...iba odporúčam.
@stevkaruza Implant center je podľa mna oveľa lepšie vybavený, prístup zubára je neskutočne úžasný, starostlivosť po extrakcii je maximálna a platila som 100€ 🤗 podotýkam už aj s rentgenom 😉
180€ za trhanie jednej osmičky? 😮😮 a čo tam jej dali ešte aj zlatý implantát? Veď v novej alebo starej nemocnici to vytrhnú ani nie za 1/10 ceny, vynikajúcu skúsenosť mám, všetky 4 von. To by som určite celu výplatu nedala za trhanie zubov, kebyže aspoň nové porcelánové korunky, tak nič nepoviem ....
@dmk_1 ahoj odporúčam zubárku Janku Ohlasovú na Krivej, Ohlasdent. Sú aj na fb, pozri sa. Chodíme tam celá rodina, odporúčam aj pre bábätko aj deti vsetkými desiatimi. Chodím ku nim vyše 20 rokov - chodila som ešte k jej otcovi, a teraz ku nej - ku dcére 😊. Ceny majú normálne podla mňa, tiež nie sú lacný, ale 180€ určite nie.
@mamicka2005 dakujem za tip 🙂
rada by som tiež zažila pohodových 20 minút na trhaní v osmičky v demident, kde som sa vytrápila 2 hod a 20 min. mohli sme si hodinu ušetriť, keby si zubár priznal, že na to nemá a nešiel pre pomoc až po hodine, keď som sa s už roztrhanými ústami a dierou v zuboch chcela pozbierať, že idem preč, pretože nevydržím, ďalšiu injekciu mi nechcel pichnúť ani za svätého (lekár po ňom pichol hneď bez slova).... nepoviem, že sú tam zlí zubári, prácu si urobia, asi ako aj ďalšie vybavenejšie ambulancie podobného typu v KE, ale ceny sú dosť vysoké, doposiaľ som tam chodievala pár rokov, zaplatila, nevadilo mi to, bola som spokojná, ale teraz, keď už budem mať bábätko, budem hľadať inde, naozaj si nebudem môcť dovoliť platiť 300 e za jeden zub. Hoci úprimne neviem, či sa v Košiciach nájde dobrý zubár s nižšími cenami.