Ahojte,
vytriedila som jednu velku tasku oblecenia. Predtym fungovali tie boxy ktore boli snad na kazdom sidlisku, avsak citala som, ze uz ich vsade zrusili. Preto sa chcem opytat, ci mi niekto neviete poradit, kde by som mohla oblecenie dat. Vdaka 🙂
Na hlavnej pri fontáne je charitatívny obchod, spýtaj sa tam
@hypoteka14 ahoj mozes ich darovat u nas ak chces budeme velmy radi
@hypoteka14 pomahame ludom ktory to potrebuji naj viac pracujem ako TSP vo velkje ide ak sa rozhodnes darovat nasim ludom tak si po veci pridem osobne zbytocne je to vyhadzovat ked niekomu mozu este posluzit ale ako chces 😃
@mulm dobry den,taktiez mam vytriedene damske veci,velkost S/M,pekne,nositelne a je mi luto vyhodit. Aj detske,cca velkost 80 a vyssie,taktiez bez flakov,dier (teplacky,tricka,natelniky,tielka,puncosky,zimna bundicka). Viete si po to prist? Pripadne nejaky kontakt kam vam viem napisat? Dakujem pekne.
Oblečenie vieš stále darovať charite ktorá mala tie kontajnery - jeden zberný kôš majú pred kabinkami v Pull&Bear v Auparku.
@pinkgirl faakt ? a to chodim pravidelne do auparku ale toto som si tam veru nikdy nevsimla..
@mulm Mne ani nejde o to ich vyhodit, len doteraz som ich vzdy darovala do "nespravnych ruk" alebo ako to povedat.. ale ak vravite ze u vas pojdu tam kde je to potrebne, mozme sa dohodnut na prevzati 🙂
@hypoteka14 jasne ze mozme
To zaujima aj mna. Ak to nvm darovat,nvm co s tym. Raz za cas su zbery suchych potravin a satstva...ale ak nie su,nvm co s tym..