Potrebujem vytrhnúť dolné osmičky. Môj zubár mi odporúča štátnu nemocnicu v Košiciach, je to cenovo veľmi dobré vraj. Nemá niekto skúsenosť? Prípadne kam presne sa objednať a koľko sa platí. Ďakujem.
@lourinne Mne vyberal dr Riznič v starej nemocnici … neviem si vynachváliť… teraz tam už ale nerobi, je v dental Centert tušim, ale nie som si istá, no je to profík. Ak chceš pošli mi správu 🙂
Aj mne odporuvili Novu nemocnicu s tym ale ze musis prist na konteolu k nim a oni ta objednaju,ze sa trhaju zuby lev v urxity den ci ako. Informovala som sa cez telefon a nieekde mam aj info. Mozem ri skusit pohladat.
@ivangeline ano hore na 5 poschodie myslim… je tam starai primar ale je vynikajuci… musis mat papiee odporucanie od svojej zubarky
Stačí ti výmenný lístok a ísť buď do starej alebo Novej nemocky. Ja som bola v Novej, je to v budove polikliniky. Pri okienku odovzdáš lístok sestričke a postupne idú pacienti podľa poradia k dr.- pracuje ich tam naraz viac a ide to priebežne. Mne ešte urobili kontrolný RTG, a potom naplánovali zákrok. Platila som len lokálnu anestezu. Lekári sú tam veľmi šikovní, lebo sa zaoberajú prevažne týmito zakrokmi takže majú veľa praxe pri trhaní.
Mám skúsenosť len s chirurgiou v starej a teda na ďalšie odstránenie som volila Implantcenter oproti starej a max spokojnosť zo všetkým
@motylik273 Po mojej dnešnej skúsenosti na 1* maximálna spokojnosť, mal ma na starosti starý primár, šikovný, výborná práca. Platila som 2,50
@katka8817 ahoj, nevieš už náhodou na ktoré t.c. volať?
@sickynickyobsadene Bola som osobne
@lourinne odporucam novu nemocnicu platila som 2e za injekciu