Chirurgické vyberanie osmičiek v Košiciach

lourinne
21. júl 2022

Potrebujem vytrhnúť dolné osmičky. Môj zubár mi odporúča štátnu nemocnicu v Košiciach, je to cenovo veľmi dobré vraj. Nemá niekto skúsenosť? Prípadne kam presne sa objednať a koľko sa platí. Ďakujem.

motylik273
21. júl 2022

@lourinne odporucam novu nemocnicu platila som 2e za injekciu

matulik123456
21. júl 2022

@lourinne Mne vyberal dr Riznič v starej nemocnici … neviem si vynachváliť… teraz tam už ale nerobi, je v dental Centert tušim, ale nie som si istá, no je to profík. Ak chceš pošli mi správu 🙂

ivangeline
21. júl 2022

Aj mne odporuvili Novu nemocnicu s tym ale ze musis prist na konteolu k nim a oni ta objednaju,ze sa trhaju zuby lev v urxity den ci ako. Informovala som sa cez telefon a nieekde mam aj info. Mozem ri skusit pohladat.

motylik273
21. júl 2022

@ivangeline ano hore na 5 poschodie myslim… je tam starai primar ale je vynikajuci… musis mat papiee odporucanie od svojej zubarky

pinkgirl
23. júl 2022

Stačí ti výmenný lístok a ísť buď do starej alebo Novej nemocky. Ja som bola v Novej, je to v budove polikliniky. Pri okienku odovzdáš lístok sestričke a postupne idú pacienti podľa poradia k dr.- pracuje ich tam naraz viac a ide to priebežne. Mne ešte urobili kontrolný RTG, a potom naplánovali zákrok. Platila som len lokálnu anestezu. Lekári sú tam veľmi šikovní, lebo sa zaoberajú prevažne týmito zakrokmi takže majú veľa praxe pri trhaní.

diaalex
24. júl 2022

Mám skúsenosť len s chirurgiou v starej a teda na ďalšie odstránenie som volila Implantcenter oproti starej a max spokojnosť zo všetkým

lenka2266
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katka8817
19. sep 2023

@motylik273 Po mojej dnešnej skúsenosti na 1* maximálna spokojnosť, mal ma na starosti starý primár, šikovný, výborná práca. Platila som 2,50

sickynickyobsadene
18. okt 2023

@katka8817 ahoj, nevieš už náhodou na ktoré t.c. volať?

katka8817
18. okt 2023

@sickynickyobsadene Bola som osobne