Ceny morfologických ultrazvukov - Košice

26. júl 2021

Dobrý deň viete mi odporučiť kam ísť v KE na morfologicky ultrazvuk kde sa neplatia nehorázne peniaze ďakujem

diaalex
26. júl 2021

Ku svojmu gynekológovi 🙂 v Sonoclinic platíš 60€ + 10€ každá tlačená fotka

nafka0483
26. júl 2021

Neviem kolko su pre teba nehorazne peniaze. Morfologicky ultrazvuk nie je povinny, nemusis ho absolvovat. Bezny ultrazvuk ti urobi tvoj gynekolog, ak chces nieco viac a podrobne tak musis pozriet aka je ponuka a podla toho si vybrat. Sonoclicni v 12tt 60eur, v 20tt 70eur, fotky mi ziadne nenukali tlacit, len treba doniest nove zabalene usb a vsetko daju na kluc bez dalsich poplatkov.

Okrem Sonoclinic robia morfoligkcy ultrazvuk aj v Saci a Myslave, pozri si stranky, zavolaj si ohladom terminov a cien a rozhodni sa.

autor
26. júl 2021

Ja na morfologicky ultrazvuk chcem ísť samozrejme mi na zdraví môjho dieťaťa záleží lenže som v situácii kde má opustil partner takže som si chcela predbežne zistiť kde sa koľko platí

nafka0483
26. júl 2021

To ci na morfologicky ultrazvuk pojdes alebo nie nic nezmeni na zdravi dietata ;) to je len o tom, ze sa dozvies vopred ci je s najvacsou pravdepodobnostou zdrave, alebo moze mat nejaky vyvovoju vadu. Ale ano, pri zavaznych veciach je dobre to vediet, pretoze hned po porode je pripraveny tim odbornikov, riesi sa napr. hned operacia a pod.

hrvn
26. júl 2021

Ja som bola v 12tt u Dr. Muránskej a platila som 50€

autor
26. júl 2021

Niekto skúsenosti s pánom doktorom hoppanom ?

surama
26. júl 2021

Zial, vsade sa to pohybuje od 60-80 eur. Je to palka no, ale stoji za to to vysetrenie.

niki11223344
26. júl 2021

Ja som prave pre to, ze mi to prislo prilis umelo navysene zvazovala hoppana. Nakoniec som sa ale rozhodla pre sonoklinic kedze mi hoppan povedal ze on mi neda lekarsku spravu o morfologickom ultrazvuku. Mne neslo o 3D foto,ale hlavne o to aby sme vcas prípadne niečo odhalili. Takze som nakoniec tie peniaze ozelela a nechala na sonoklinic 70€ bez vytlacenej foto.

gvenduska
28. júl 2021

V Martine 80e doprovod 5e a fotka 5e