Dobrý deň, chcela by som sa spýtať tie z vás čo ste robili svadbu v počte 50-60 ľudí (max. 70) koľko vás to všetko stalo? Najviac ma zaujíma Hotel Košice, avšak ak ste si robili svadby v takom menšom množstve aj na iných miestach a boli ste spokojné môžete dať tip 🙂 Ďakujem pekne 🙂
Ceny sa menia, jednotlive hotely davaju rozne zlavy (piatkovy termin, rezervacia rok vopred...), takze najlepsie urobis ak napises mail priamo do hotelov, o ktore mas zaujem, napises termin, pocet hosti, co chces nacenit (jedlo a priestory, alebo aj vyzdoba, ubytovanie hosti...) a oni ti urobia cenovu ponuku na mieru ;)
My sme mali v Hiltone a boli sme velmi spokojni.
@jaskolka nejdeme robiť svadbu teraz, teda určite nie dokým budú tieto opatrenia. Len som chcela informatívne vedieť cca koľko to výjde. Je mi jasné, že ceny sa stále menia a keď toto skončí tak určite pôjdu ceny hore. Ďakujem za odpoveď
@nafka0483 ďakujem za odpoveď. Je mi jasné, že ceny sa menia a keď skončia tieto opatrenia tak pôjdu ceny isto hore. Len som chcela vedieť cca v akej cenovej kategórii sa to pohybuje. Ako určite napíšem aby mi dali nejakú ponuku a to o tých zľavách som ani nevedela. 🙂
Tazko povedat, lebo zalezi na tom kolko jdla mas - kolko chodov a ci sa podava servirovane ci su bufetove stoly. Ci chystaju aj veci ako ovocie, dezerty, alebo si to riesis osobitne, ci mas napoje a alkohol od nich alebo svoje - a ci vobec dovolia doniest svoje a ak ano, tak ci si uctuje tzv. korkovne. Ci platis obsluhu osobitne, alebo to uz maju zaratane v ramci jedla. Ci platis osobitne za prenajom saly, alebo nie. Niekde si uctuje napr. energiu, ktore minie DJ a podobne "lahodkove" doplatky :D
My sme napisali do hotelov a vypytali si ponuky. Lebo v jednom ti povedia, ze menu na osobu 30eur, ale doplatok za servirovanie tvojich kolacov, za korkovne, za obsluhu, za prenajom miestnosti. A inde menu na osobu 50eur, ale uz ziadne doplatky. A ked sme toto prve poratali s doplatkami, tak zrazu vyslo na jedneho 60eur. Cize vyhodnejsia bola druha ponuka, len sa to na prvy pohlad nezdalo.
@nafka0483 tak aspoň viem na čo si dávať pozor, ďakujem pekne 🙂 určite budem písať, aby nám poslali cenové ponuky a hádam si už niečo vyberieme 😁
Presne tak, popytajte ponuky, porovnajte si to a uvidite co sa vam bude najviac pozdavat 🙂
My sme mali svadbu v Košice Hotel, ale ešte v roku 2016.. Cenu si nepamätám, ale boli sme max spokojní... Vedela by som ti pozrieť na faktúru, ale až zajtra 🙂 až by si mala záujem.. Pripadne kľudne píš aj správu 🙂
My sme tam mali svadbu, rok 2015- cca 110 ľudí a vyšlo nás to na zhruba 9 000 € 😉
@hrvn ďakujem, v pohode nemusíš si robiť starosti 🙂
@katulkagajdos ďakujem 🙂
Za mna dalia top managerka top aluzby top jedlo a skvely a ochotny petsonal
@petra2420 ďakujem pozriem na to
My sme mali svadbu v Yasmine 2016 a za nas super, od manazerky, cez jedlo, personal, salu. Vsetko bolo super, 60ludi sme mali a cena nieco cez 5tis.
@petra2420 V tom, ze salu mali pripravenu na inu svadbu (takze bola uz reprezentativne upravena) a podlaha bola oprskana, spinava. Obrusy na stoloch spinave, zazltnute flakate. Navleky na stolickach rozstrapkane, natrhnute, spinave. Vopred sme sa informovali o kapacite, tvrdili, ze pre 100 ludi ok, na mieste pozerame, miniaturny parket, - polovicu by zabrala ziva kapela. Sedenie tiez tak, ze neviem kde by sme 100 hosti dali. Miesto na sedenie pre foto, video, hudbu v druhej miestnosti oddelenej chodbou, takze by vobec nevideli co sa deje, nemohli reagovat na dianie v hlavnej sale. Servirovanie bufetov tiez niekde tam kde by bolo foto/video, cize hostia by prechadzali s taniermi cez uzku chodbicku a nie som si ista ci nebola aj na inej urovni, cize este aj par schodov tam bolo (to si uz presne nepamatam, takze mozno sa so schodmi mylim).
Boli sme z toho uplne sklamani.
Mali sme v 2018 v Hiltone ak by si mala záujem, môžem kuknúť faktúru, lebo prisham, že sa nepamätám 😀 bolo nás dokopy 50.. Veľa veľa som špekulovala, kalkulačku som mala prirastenu k ruke pomaly a počítali sme ako počítali, Hilton nám vychádzal v pomere kvalita a kvantita najlepšie so všetkých moznosti. Ak chceš kľudne napíš aj súkromnú správu.
@nafka0483 Vidím, že sme na tom boli podobne, keď sme spočítali všetko, Hilton vyšiel jednoznačne najlepšie, prekvapujúco aj cenovo.
@oblecenie99 Veru 🙂 lebo v cene uz bola obsluha, sala, energie pre kapelu (co niekde uctovali osobitne), prestieranie, kolace, torta... apartman zadarmo, atd. Cize po pretatani bol Hilton super.
Momentálne sa svadby nikde urobiť nedajú a ked sa to zmení, tak možno úplne iné cenové relácie budú. Ale pre príklad kamoška mala v roku 2018 v Gloria palace pre 50 ľudí a zaplatili okolo 4000 eur. Bola spokojná, a bolo tam ozaj príjemne. Ale neviem presne co všetko v tom mala, tipujem jedlo, výzdobu, obsluhu.