Čeľustný ortopéd Košice

petronelaproki
23. aug 2021

Ahoj, poraďte mi prosím dobrého čeľustného ortopéda v Košiciach pre dieťa ( 6r), potrebujeme ísť na konzultáciu. ďakujem P.

luciella
23. aug 2021

@petronelaproki Nám odporúčali dr Škultétyovu ťa však neberie nových pacientov. Skús Dr. Ondrejcovu, skúsenosti nemám. Volali sme a až v novembri mame volať,sme v poradovníku. Tak ktovie či až po novom roku tam pôjdeme.
Nám nevyrastol zub lebo nemá miesto,tak som zvedavá čo bude ďalej.

petronelaproki
autor
23. aug 2021

@luciella ďakujem skúsim, potrebujem konzultovať, mojej zas narástol trvalý zub v druhom rade za mliečnym a ten je pevný ako skala, asi to bude treba trhať 😖,

luciella
23. aug 2021

@petronelaproki My sme mali ten istý problém, trvalý zub bol hore vysoko, trocha vytlačil ten mliečny. Ale bol tam ešte kúsok tak mu to vytrhli. Boli sme však iba u nášho zubára,to bolo pred rokom...
Len tým že ten trvalý teraz po roku zišiel dole a je veľký , vyplnil celé miesto a trojka nemá kde vyrast... tak teraz ideme na konzultáciu čo s tým...

petronelaproki
autor
23. aug 2021

@luciella našej zubárke sa asi veľmi do toho nechce....

luciella
23. aug 2021

@petronelaproki Ach to je to že oni posielajú ďalej, lebo buď nemajú skúsenosti alebo sa boja komplikácií.
Nám v Corona čase pred rokom povedali že trvalý vytlačí mliecny a tak aj bolo.
Len tým že má asi malú čeľusť tak ten zub ďalší nemá miesto.

snowwhite81
23. aug 2021

@petronelaproki dcere teraz na jar tak trhala zubarka dolne jednotky....najprv jednu, lebo za nou v rade uz rastla trvala jednotka a potom s drohou jednotkou to iste. Krasne sa trvala jednotka posunula a uz by som ani nepovedala ako daleko rastla na zaciatku. Robila to nasa zubarka, ziadne posielanie k celustnej....

miskamicha
23. aug 2021

@petronelaproki dr.Kvartová. na kovacskej ulici

zuzka_ke
23. aug 2021

Odporúčam Dr. Hutňana na poliklinike na Furči, berie ešte nových

88lienka
24. aug 2021

@zuzka_ke mate osobnu skusenost? dlhodobo hlasam dobreho celustneho vacsina uz novych pacientov neberie ale niekoho kto pokazi zuby by som nechcela ...dakujem za odpoved

petronelaproki
autor
24. aug 2021

ďakujem za odporučania, na nete majú poniektorí veľmi nelichotivé recenzie, je to smutné, že človek musí ísť asi typom pokus/omyl ...
s Dr. Eotvosova na Rastislavovej máte niekto skúsenosti?

zuzka_ke
24. aug 2021

@88lienka áno mám, a doporučujem

iukas
24. aug 2021

@miskamicha prosím ťa, Dr. Kvartová berie nových pacientov? má dlhú čakačku?

miskamicha
24. aug 2021

@iukas netušim, je treba zavolať 🙂

luciella
23. máj 2022

@88lienka
@petronelaproki Baby ako ste pochodili? Koho odporúčate? My sme boli u dr.Ondrejcovej, neochota.
Keďže nám treba strojček časom,hľadám dobrý prístup a normal ceny.

petronelaproki
autor
23. máj 2022

@luciella Ahoj na prazsku sme sa nedostali, pol roka sme cakali na termin, a vtedy sme mali akurat kovid, zaciatkom juna ideme k hutnanovi, na furcu, termin nam dali cca o mesiac.

paniduhancikovie
7. okt 2022

@petronelaproki ahoj, prosím ta, ako si spokojná s hutnanom? Chystám sa tam s dcerou kvôli strojčeku, dostali sme odporúčanie od našej zubárky,no nejaká reálna skúsenosť s nim by bola fajn 🙂

petronelaproki
autor
7. okt 2022

@paniduhancikovie Ahoj, boli sme len na konzultacii, na strojcek ma dcerka este cas, pristup bol fajn, vsetko vysvetlil, dohodli sme sa kedy mame prist, neplatili sme nic. Za mna bol zatial ok

terina25
7. okt 2022

@paniduhancikovie uz neberie pacientov

paniduhancikovie
7. okt 2022

@terina25 dnes nám dal termín tak neviem no...

terina25
8. okt 2022

@paniduhancikovie naozaj? Lebo ja som volala a sestricka povedala,ze nemaju uz termin do konca roka.na kedy vam dali? A do kosic?

paniduhancikovie
9. okt 2022

@terina25 áno k hutnanovi do Košíc na 7.novembra

terina25
12. okt 2022

@paniduhancikovie vcera som volala, dnes som volala. Maju 5 cisla, daju termin,potom zrusia. Dnes mi povedal lekar nech volam ine cislo, tam mi povedala sestricka ,ze mi termin nedaju . Mam hladat ineho lekara