Ahojte, byvam v Kosiciach oproti optime , cize zapad. Chcem kupit byt, mne sa paci bud kvp alebo zelezniky. Na zapade uz nechcem byť, pretoze je tu sami asocial a sami romovia. Vedeli by ste mi odporucit nejaku dobru lokalitu kde nie su takito ludia a nebojite sa vecer ist domov?
Západ nie je len Luník 8 kde zrejme bývaš ty. My sme bývali na luniku 2 a rada spomínam na tie časy ako sa tam dobre bývalo. Teraz sme na Podhradovej, býva sa tu výborne, žiadni asociáli, žiadne ranné zápchy smerom do mesta, ticho
@surama zelezniky co som bývala pred 10r do 30r co.sa.tyka romov tak su tam ale je to nazvem jedna rodina... su "frajeri" ale dalo sa..zalezi na akej ulici clovek byva;) ja som.sa s nimi " stretavala"ked som.isla do.obchodu a viac menej stále boli len "bare"kedze tam blizko byvaju....neviem ako sa zmenili zelezniky za.10r ale urcite pre.detinje vhodne kedze cez.sidlisko nejde žiadna cesta ;) a je tam vsetko
my sme byvali na juhu pri starej nemocnici. aj tam je to sami cigan. to je podla mna vsade. aj na terase ich je fuura, kolegyna byva pri novej nemocnici a tiez sa na nich stazuje.
Za mňa jednoznačne KVP.
KVP je fajn 🙂
a co hovorite na ulicu narcisovu? pri spolocenskom pavilone?
Hocikde na terase okrem lunika 8, ktory je najblizsie k 9… celkovo na L8 byvaju seniori, malo mladych este, takze odporucam stred - lunik 3,4,5 …
Lunik 1 velmi nie, tam ta prepadnu aj za bieleho dna v urcitej casto - bieli podotykam, ale tak stat sa moze hocikde hocico. Dnesna doba je neista a ludia su pri”e…í 🙂 drzim palce
alebo si kup psa, vycvic a mozes chodit aj o polnoci so psom donov.
@susannnsusan123 V ktorej casti L1?
😃 No v prvom rade uved na pravu mieru, ze byvas rovno pri Luniku 9, co je dost podstatna info. Zapad patri medzi naj mestske casti v Ke, takze neklam, ze su tu sami asociali. Na Zelezniky by som nesla, tam je vela asocialov. KVP je v pohode, pekna mestska cast.