Ahojte bol niekto prosím tieto dni na 4D usg u pána Dr. Dosedlu? Lebo neviem ci robia aj keď majú teraz nemocnicu určenú pre covid. Telefón na oddeleni priamo nedvíhaju tak ci náhodou niektorá mamička nebola alebo nevie bližšie info.
@modrymotyl8 ja som s nim spokojná bola som aj na prvom aj druhom ultrazvuku. V rodine nám zachránil život dieťaťa takže nejdem sa tu bavit o tomto pre mňa je to stále kapacita.
@zuzkanaty to ti verím ... ja som ho zastihla aj v dobrej nálade vtedy ma na rukách nosil :D ale zastihla som ho aj v zlej nálade a vtedy bol otrasný :/ no o odbornosti som ti napísala ... ved možno ešte na mňa budeš myslieť 🙂
@modrymotyl8 ja tebe o odbornosti tiež. Zachránil život ako svagrinej tak bábätku a ihneď odhalil problém. Takze nie, nebudem
@zuzkanaty no moje dieťa skoro zomrelo ... takže tak ... ale budeš na mňa myslieť ver mi 🙂 A pri tom si robil srandu z iných lekárov že tamtí nič nevedia že on je najlepší atd :D proste šla som za ním ako za odborníkom ale je to náladový človek a odbornosť mu klesá ale sama časom uvidíš...
Šaca nie je červená nemocnica ... ale stará nemocnica je pre covid pacientov 🙂 dnes som ho videla v práci tak len skúšajte volať
@zuzkanaty Mimo témy 🙂 skús sa objednať iba ak ma pán Dosedla dobrú náladičku :D lebo ak má zlú náladu tak si to odskáčeš moja skúsenosť 🙂 a ešte doplním nie .. už nie je taký múdry akým že vraj bol ... mne raz povedal tak a potom inak a zabudol že šlo o život dieťata ...