Ahojte. Zháňam pre môjho dvojročného synčeka niekoho na občasné stráženie, ked nie je v jasličkách a ja musím niekam odbehnúť, vybaviť (ako napr. teraz zubára,a akurát som zaplatila pokutu za prepadnutie termínu, keďže malý sa rozhodol,že nebude spolupracovať a tak mi ošetrenie nevedeli urobiť.. 🙄), alebo keď potrebujem skocit na pár hodín do práce... Čiže by to bolo skôr také sporadické, nie pravidelne stráženie.. neviete náhodou,ak ste tu niekto z Košíc a máte skúsenosť, aká je približná suma na hodinu? Aby som vedela dať ponuku a netrafila vedľa.. vopred ďakujem
@iamjoy Žiaľ nie, v našom vchode bývajú skôr starší ľudia, dôchodkyne vdovy, mala som susedu s dieťaťom, chlapček mal cca toľko čo môj syn,ale oni sa už odsťahovali a keďže som sa vrátila skoro do práce, nebol veľmi čas a priestor nadväzovať kontakty na ihrisku, keďže takto tam chodíme prakticky len cez víkendy, ak teda nie sme u našich na vidieku... Ale všeobecne mám pocit,že na tom ihrisku vidím stále iné tváre.. ale nie je to zlý nápad.
@oblecenie99 to je škoda no u nas to pekne funguje. Btw tiez sme stare mesto 🙂
@oblecenie99 dobrý deň, odkiaľ ste?
@oblecenie99 dobrý deň posielam IP ,😊
@oblecenie99 nemate ihriskovych kamaratov s mamkami, ktorym doverujete? U nas to pekne funguje. Mamky si pomahame navzajom ked treba.