Autoškola v Košiciach

gr3tch3n
31. okt 2024

Ahojte. Odporučíte mi,prosím, dobrú autoškolu v Košiciach s naozaj dobrými inštruktormi? Nech majú normálny prístup a trpezlivosť 🙃
Ďakujem

bubka7
31. okt 2024

Teraz som poslala prihlasku do Autoskoly Elite😀nepoznam ziadnu,ale toto sa mi paci.Aj cena.Chcem individualne robit.

vhorvathova506
31. okt 2024

@gr3tch3n
Autoškola RAPID ! Perfektný prístup, perfektný inštruktori a hlavne TROEZLIVOSŤ pri jazdách . Síce som robila pred 3.rokmi vodicak a v tej autoškole ale brat 17r. v utorok mal záverečné skúšky a v tej autoškole . Fakt spokojnosť to bola . Dá sa s nimi kľudne aj dohodnúť čas jazdy ( hlavne keď študuješ)

taktotedanie
1. nov 2024

Kuzelka?

barrilla
22. nov 2024

Kuželka.

barrilla
22. nov 2024

Kuželka

barrilla
22. nov 2024

a ak máš záujem o knihu - príprava na testy, mám aktuálnu, lebo som si robila teraz vodičský, predám výhodne.

hellionka
22. nov 2024

Neviem odporučiť dobrú, ale zďaleka sa vyhni Darivčák. Strašný prístup.

gr3tch3n
autor
1. dec 2024

@bubka7 ahoj, už teda robíš kurz ? Majú termíny kedy začínajú konkrétne kurzy, alebo je to na tebe ? Tiež chcem individuálny.

bubka7
1. dec 2024

@gr3tch3n Ahoj.Robim od 12.11. v Easy.Vsetku teoriu mam za sebou,tento tyzden zacinam jazdy.Som velmi apokojna,instrutor uzasny,terminy stale dohodneme podla toho,ako vyhovuje mne.Poslala som prihlasku,na druhy den sa pan ozval a povedal vsetko,co bolo treba k zacatiu.A ta Elite,o ktorej som pisala vyssie,sa doteraz neozvala.Profesionalny pristup na 1😀

gr3tch3n
autor
2. dec 2024

@bubka7 no tak to je fakt prístup 🤦🏻‍♀️
Easy má samé skvelé recenzie. Ak si spomenieš napíš prosím potom ako si bola spokojná s jazdami a celkovo. Držím palce ! 🙂

bubka7
3. dec 2024

@gr3tch3n Dakujem😀napisem😀