Dobrý den viem že trosku odveci ale neviem nikde dohľadať nejaké recenzie o tejto autoškole a o dĺžke trvania? Ak by mal niekto skusenost bola by som rada keby ste sa snou podelili somnou dakujem
Je to jedna z najstarsich autoskol v Ke, aj ja som u nich robila vodicak pred 12 rokmi. Vsetko v pohode.
@sajmoniss omg oni este existuju? :D Ja som si u nich robila vodicak pred 17 rokmi. Isla som tam na zaklade vtedajsich referencii kamosky a bola som spokojna. Ale vtedy sme vsetci chodili na jednom type auta, do autoskol este len pomaly prichadzali automaty, ja som sa ucila a aj skusky robila na manuale. Bola som spokojna, lektor ma naucil vsetky "tazke" krizovatky v KE, vzal ma skusit aj dialnicu a hlavne vodicak som zamerne robila v zime (vtedy este byval v zime aj sneh :D ) a skusky som spravila na 1.x. Ale moja recenzia je uz tak stara, ze odvtedy sa hocico mohlo zmenit, cize ti asi moc nepomoze, ale drzim ti palce 🙂
@sajmoniss Ja som u nich robila vodičák pred 3 rokmi. Mala som inštruktora Jožka ( starší pán, nepamätám si priezvisko) Jazdy aj skúšky som mala na červenej fabii. Inštruktor bol na mňa milý, trpezlivý, nakoľko ja nie som odvážny typ šoféra.. skúšku som zložila na 1. šup a to som už po 30-tke 😉🙃
Velmi dobra skusenost
@sajmoniss chodila som pred 10 rokmi, za mna zla volba.. jazdila som na inom type auta ako som mala k dispozicii na skuske (1.2 benzin mala fabia vs 1.9 diesel oktavka kombi) lacna autoskola a chcela som rodicom usetrit kazde euro (bola som na strednej).. na tretiu skusku som si vydupkala vozidlo, s ktorym som jazdila a urobila som.