Ahojte. Vedeli by ste mi odporucit autoskolu v KE na kondicne jazdy? Idealne keby mala aj automat 🥺
Je taka autoskola, ktora by vedela chodit aj po mne domov alebo vzdy sa musim dostavit na dane miesto? Pripadne daju sa robit kondicne aj na vlastnom aute?
Vdaka!
@lylyjana a este, kašlite na začiatok na automat, manuál je základ. Mne sa totiž stalo, že som musela príbuzného odviesť do nemocnice a nevedela som pomaly ako sa štartuje plus som v novej práci dostala auto ( samozrejme manuál), proste bez šance… to ma nakoplo a pár kondicnych ma zachránilo… teraz chodím aj na manuálne aj na automate.
@lylyjana nerozumiem tomu,načo je dobré robiť kondičné jazdy na manuál keď mám automat aj všetci v rodine 🤦treba niekoho vedľa seba posadiť cez víkend ráno keď je takmer nulová premávka a ísť. Ja mám vodičák od 18. Nejazdila som cez 10 rokov. Kúpila som si automat. Na začiatku len poľná cesta, neskôr s otcom,kamoškou, priateľom trasy ktoré budem potrebovať denne a postupne sama do práce. Deň od dňa to bolo lepšie a lepšie....
@lylyjana ok,ok. Každý ako mu vyhovuje ☺️ no nikto predsa netvrdí, že máš posadiť dieťa do auta a voziť. Tiež mám dieťa a vždy ho tu hodinu niekto strážil. Však keď máš vodičák tak snáď manuál ovládas? Jazdím na automate no keď mi dali do rúk manuál tak som vedela. Veď to sa nedá zabudnúť základy. keď budeš dobre jazdiť na automate ,nebudeš mať stres z premávky tak ten manuál nebude problém. Načo sa stresovať tým kde mi zdochne,kedy preradiť keď mi to reálne nebude treba. Aspoň nie hneď v tejto chvíli.
@fiafia s tym uplne suhlasim, ze z manualu by som bola 100x viac pokakana, preto som prioritne aj chcela automat. No neviem kolko autoskol najdem, ktore budu mat automat a kondicne na automate su aj drahsie.
S manzelom by som aj pred rokmi sla z mesta domov autom, no instruktor by to mal lepsie vysvetlit co mam robit, na co si dat pozor 🤷♀️ ja som nemala dobru autoskolu, tiez som robila v 18 a mam 32 takze ci manual este ovladam je veeelmi otazne 🤣
@lylyjana som si istá,že ovládas ☺️ ja som to chcela riešiť keď som začínala. Všetky autoškoly v okolí odmietali kondičné jazdy lebo meškali pre kovid a navyše ani nemali automat 😁 takže ako píšem začiatok len poľné cesty kde nikto nechodil, potom len dediny,neskôr mesto ráno, cez víkend ráno boli úplne prázdne cesty. Pri automate zmizne takmer všetok stres z toho čo robiť a kedy,žiaden problém v kopci, nikdy nezdochne. Treba len nájsť odvahu a ísť vyskúšať s niekým komu veríš ideál nie s chlapom ale maminou, kamoškou a tak ☺️
@lylyjana Automat maju v Kosiciach len tieto: Dusicka, Kuzelka, Alfa, na Mercedese a Rapid. Vozidla s automatickou prevodovkou nie su naplno vytazene = nejazdia cele dni, ale rokmi pribuda viac a viac zaujemcov na automat. Tohto casu praskaju autoskoly vo svikoch, takze nie vsade vas vezmu na kondicne jazdy. Celkovo boli autoskoly zatvorene viac ako 10 mesiacov kvoli covidu, takze sa nakopilo vela skusok a jazd. Treba ich obvolat a opytat sa kedy by sa dalo zacat a ako casto by ste mali jazdu.
@mata1278 Som instruktorka. Pocet jazd je individualny. ja odporucam minimalne 5. Na prvych 2-3 este len zistite co vsetko neviete a kde mate medzery a dalsie 2 sa zlepsujete. Zvycajne to ukoncia po 5tich z financnych dovod, ze potom ide trenovat sami alebo si daju dalsie a dalsie. Kazdy podla potreby. Zalezi ako dlho ste nejazdili a co potrebujete natrenovat. NIekto zacina od piky od pohynania sa na spojke a niekto len potrebujete prejst nazlozitejsie krizovatky lebo mesto nepozna a pristahoval sa.
Prosim Vas,kolko ste platili za kondicne jazdy v Kosiciach?
@bebebrumik iné ceny boli pred koronakrizou, iné sú teraz,každá autoškola ma nastavene ceny a časovy rozsah jázd inak, najlepšie je si zavolať do konkrétnej autoškoly.
@bebebrumik porovnajte ceny na webstrankach alebo zavolajte do autoskol. Vsimat si treba dlzku jazd. Niekde je cena za 60minut, za 45min alebo 90min.
@lylyjana ja som chodila na kondične jazdy do Kuzelky, je tomu už cca 3 r. V tom čase kondične riešil len jeden inštruktor - Marko. Od vtedy sa mohlo toho veľa zmeniť, ale ja som bola maximálne spokojná… sadnúť za volant po cca 12-13 r. nebolo pre mňa jednoduché ale veľmi mi inštruktor pomohol…