AT§T Košice - skúsenosti

jajaja
14. aug 2023

Zdravím,
je tu niekto kto pracoval alebo pracuje v AT§T firme, ideálne v Košiciach? Zaujímal by ma Váš názor, nakoľko zvažujem prácu v tejto firme.
Ďakujem. 🙂

beatrixx1525
15. aug 2023

Pracovala som do roku 2021, určite sa odvtedy veľa vecí zmenilo ale ak ti to pomôže napíš správu

banalu
15. aug 2023

@jajaja zalezi aka pozicia, je rozdiel napr. call centrum a projektak. Ale co sa tyka benefitov a pod. tak si myslim, ze to maju velmi dobre.
Mala som vela kamosov, kolegov vo robili v call centre, vsetci si nasli neskor nieco ine. Ono zalezi aj od tvojej povahy. Osobne, ak by nebolo nic ine a ucty sa platit musia, sla by som a popritom si hladala nieco ine.
Mam aj kopu ludi okolo seba co robia na inych poziciach a malokto sa stazuje, aj ked sa vzdy najde niekto, kto si mysli, ze v susednom korporate je trava zelensia 😁

jajaja
autor
19. aug 2023

@banalu
Ďakujem za názor. 🙂 Úplne súhlasím s tým, že niekde pracovať musím, účty nepočkajú. Akurát neviem ako to je s home office možnosťou, nakoľko nie som od Košíc, ani z okolia (Som z Humenného), a tak by som musela platiť za nejaký podnájom (izbu), a to sú ďalšie výdavky naviac. Nevieš ako je to teda s home officom? Vedia sa dohodnúť/prispôsobiť zamstnancovi alebo s tým majú problém?

banalu
20. aug 2023

@jajaja zalezi co ides robit, ak call centrum tak tam asi len cez pandemiu bol HO. Inak vsetko ostatne je o dohode, moj muz ma nariadene momentalne 2x do tyzdna do officu, je jedno ktore dni, ale on nerobi v call centre.