Ahojte, ku ktoremu gynekologovi je lepsie objednat sa? Dr. Linkesch alebo Dr. Svingal?
@zuzkaa1991 Novy lekar riesil potom co? Vies to aj takto porovnat? Ake ukony bolo treba urobit?
Ja chodim k Linkeschovi a nemam problem. Presla som si unho 2 tehotenstvami a 1 z toho tiez skoncilo MA. Hned ma poslal na hematologiu ci nahodou tam nie je problem. Aky je porodnik to neviem lebo nerodila som v starej nemocnici.
@viky_21 Mas skusenost aj s novym doktorom?
Ja chodím k Linkeschovi už niekoľko rokov, riešili sme spolu hormonálne problémy aj biochemické tehotenstvo (tiež ma poslal pri ďalšom tehotenstve hneď na hematológiu, aby sa predišlo problémom a aj mi tam nakoniec nasadili liečbu). Mám dve deti, obe tehotenstvá som chodila k nemu a všetko v pohode. Rodila som v Šaci, čiže nemám skúsenosť, aký je pôrodník. S novým lekárom Švingálom nemám skúsenosti. Ja ho ale odporúčam.
@lalala94 dakujem
S novym lekarom nemam skusenosti ale pri Linkeschovi som rodila a aj som jeho pacientka, a bol za mnou na izbe asi 4x po porode, ci je vsetko ok. Porod bol super a rychly 😊
@saska85 dakujem
Tak ja mam Linkescha a nemôžem povedať nič zlé. Pri prvom pôrode síce nebol ale aj keď som ho nezaplatila večer o 19tek prišiel na izbu ci je všetko v poriadku ze gratuluje.. a taktiež keď prídem za ním pýta sa aj keď sa ja pýtam odpovedá poradí pošle na vyšetrenia kde treba za mňa super
S novym dr zatial nemam skusenost. Nastastie tam idem len 1x za rok na preventivku 🙏
Ja chodim k Linkeschovi uz dlho. V roku 2018 mi operoval endometrioznu cystu,co inde zanedbali a nemohla som otehotniet. V roku 2019 som uz bola tehotna. Obe tehotenstva som bola u neho kontrolovana a aj som pri nom rodila. Ani raz som ho nemala zazmluvneneho,v oboch pripadoch som mala stastie,ze mal sluzbu. Pri prvom porode pri mne dokonca sedel celu prvu dobu porodnu. Prisiel ma pozriet na izbu par hodin po porode aj po prvom aj pri druhom porode. A aj nasledujuci den. Takze ja mozem len odporucat.
Rodila som pri MUDr. Švingálovi a teda za tým som mala veľký zápal v tele no on to hneď riešil, vyšetril ma, zobral mi krv, bol sa pýtať ako sa mám. Pred pôrodom zase úplne všetko v klude vysvetlil, chodil sa pýtať ako sa mám, keď potreboval pustiť vodu, tak sa opýtal či by to nevadilo a ochotne mi odpovedal na otázky… proste druhé som chcela rodiť tiež pri ňom, no už nepracoval v Šaci 😕 ale za mňa top lekár
Tiež riešim túto dilemu,či ku Linkeschovi alebo Svingalovi, momentálne som tehotná,tak ale skôr som termín dostala ku Svingalovi
@sunny15 Napis potom prosim skusenost. Ja asi pojdem k Dr. Linkeschovi a ak by mi daco nevyhovovalo, tak k druhemu doktorovi. Ktory tyzden tehotenstva si sa prvykrat objednala? Tehotne sa tiez objednavaju cez online apku?
@kiks1992 dakujem, je to povzbudzujuce
@jarulka88 dakujem
@diaalex dakujem
@jarulka88 mozem ti prosim poslat spravu? Caka ma u neho operacia a mam otazku.
@orchidea1986 jasne
Ja idem v 5.tt ale ja mám rizikové tehotenstvo,musím byť liečená aj na hematologii aj endokrinologii, ale ináč stačí okolo 7tt.Ty si tehotná?
@sunny15 ano, objednavala si sa cez apku, alebo aj telefonicky?
Cez apku,dala som si termín ku Svingalovi lebo Linkesch ma obsadené najbližšie 2tyzdne
@sunny15 Super, tak drzim palce.
Ďakujem aj tebe držím palce.Ty už si si rezervovaná termín?
Jednoznačne dr.Linkes , cele tehu som k nemu chodila a pri pôrode aj zazmluvnila , a zavolal ma
dokonca v službe ,čiže som nemusela platiť nič , cely pôrod od 7rana do pol 9vecera sa my venoval a muža tak isto o všetkom informoval čakal má na chodbe , a potom 2krat počas služby má ešte prišiel skontrolovať . Je úžasný .
Ja som minulý rok prešla k pánovi doktorovi Linkeschovi a nemôžem povedať jedno zle slovo. Zmenila som už veľa gynekológov pretože neriešili môj zdravotný problém , k tomu sme sa dlho snažili s manželom o bábätko a predchádzajúci gynekológ mi nijak nepomohol, neporadil.. k pánovi doktorovi som prešla po 2 potratoch a len čo som prišla predpísal Mi lieky ba podporu ovulácie s tým, že do 3 mesiacov ma čaká s pozitívnym testom, vtedy som sa zasmiala ale naozaj som sa o mesiac a pol hlásila ako tehotná a klop klop, o chvíľu rodim 0🙂 mňa ako lekár ukludnuje, vysvetli mi všetko na čo sa pýtam a budem rodit v starej nemocnici tak môžem dať vedieť 0🙂
@karolinkaaaa005
@mia247 Je super, čítať naňho dobré recenzie.Urcite napíš ako si bola spokojná s porodnicou,budem držať palce
Co ja viem tak tehotne sa neobjednabaju cez appku,jedine,ze si novy pacient. Mna nikdy neodpinkal,vzdy dobre poradil. Rodila som u neho,a za mna super. Pred porodom sme boli vzdy v kontakte,mala som ho zazmluvneneho,nestalo sa,aby mi nedvihol telefon. On obcas vyzera akoby nepocuval,ale pri jeho praci sa ani nedivim.
@majuskabobi ja som sa cez appku objednala na potvrdenie tehotenstva,potom ma už oni objednali na ďalšiu poradňu.
Za mna linkesch urcite nie odisla som od neho a to som isla na odporucanie ludi plus podla recenzií ale comsa tyka zdravotnickeho hladiska nic neriesil a to som isla po MA plus snazenie druheho dieťaťa a nehovorim ze nie je mily lekar to fajn ale podla zdravotnickej stranky nic skratka rýchlo odpinkat ani po pôrode nedosiel za mnou a mal sluzbu v nemocnici ....a si myslim zato.ze som si ho nezazmluvnila