Aktívna kamarátka z východu k nám do partie

skb
11. okt 2023

Rád(i) by som spoznal nejakú slečnu/ženu z Košického kraja, ktorá by sa k nám pridala tráviť aktívny voľný čas. Mám 42, som osamelý rodič, žijem sám so svojím dvojročným synom. Mamku nemáme.
So synom sa radi cez voľný čas flákame v prírode, po horách, Pomaličky ho vediem k športu. Rád sa bicykluje, síce ešte len na odrážadle, alebo s tatíkom vo vozíku po cyklochodnikoch. ale páči sa mu to. Odkukal ako lezieme, takže skaly a lezenie po nich je preňho stále veľká výzva. Rad plaví na kanoe, už aj pádluje na kajaku. Cez leto si rozhodime pri vode stan a nemáme problém ostať v ňom aj týžden. Kojšovka, Zádiel. Tatry, Pieniny je náš druhý domov. Všetko čo robí tatik, má našťastie rád aj môj syn.
Hľadáme kamošku (či už S, alebo Bez detí) rovnakej ˇkrvnejˇ skupiny, ktorá má blízko k športu a turistike. Na zoznamku nemám čas, starám sa sám o chod domácnosti, syna a psíka, Ak sa vidíš v tomto príspevku a máš záujem pridať sa k nám, napíš správu.

Ostatným budem vdačný, ak nebudete rozoberať náš životný štýl, každý sme iný. Vďaka 🙂

deedol
11. okt 2023

skus na fb skupinu outdoormamas 🙂

skb
autor
11. okt 2023

@deedol diky ale je to sukromna skupina len pre zeny

deedol
11. okt 2023

@skb aha to som nevedela. Skoda

skb
autor