Ahojte bývam v KE a potrebovala by som radu chcela by som si požiadať sociálny byt ako pre slobodnú mamičku ale vôbec netuším ako postupovať kam ísť keďže ešte aj ta korona je🙈. Ma stým niekto skúsenosti za každú radu vopred ďakujem 😉.
@sajmi2009 ahoj, neviem ako v KE, ale u nás buď ísť priamo na mestský úrad alebo na obecný, a tam podať žiadosť. Pripadne na internete na ich stránkach sú žiadosti o sociálny byt, stačí stiahnuť vypísať a podať.
@zuzicka1451 skúsim popozerať ci sa dá stiahnuť nejaká žiadosť lebo bola som na ich stránke bol tam iba mail napísala som ale odpoveď žiadna 😏
@sajmi2009 keď na mail neodpovedajú, skus osobne, my mame tiež obecný byt, dávali sme si žiadosti po okolí kde bývame, niekde sme si stiahli s internetu priamo zo stránky obce a niekde sme zašli osobne a dali nám tlačivo... Držím palce a veľa šťastia 😉
Zdravim vie mi niekto poradit jak mozem ziskat socialni byt v leviciach vdaka
@zuzicka1451 ďakujem a koľko sté čakali na ten byt?
@sajmi2009.... My sme mali šťastie asi 2mesiace... A po roku nám volali zo susednej obce že sa byt uvoľnil.... Zaklad je podať si žiadosť... A už len čakať
Podla mna na urade prace by ti mohli pomoct najviac, skus najprv zavolat,isto ti poradia. Inak to riesi asi mesto Kosice, socialny odbor, aj tam sa da zavolat.