Neviete náhodou niekto ako je to s prepravou kufra v mhd? Treba lístok? A ak áno kde ho kúpim? Dá sa v trafike alebo len v tých automatoch?
@janage ďakujem a nevieš náhodou funguje UBIAN ten lístok cez QR kód alebo ako? Prepáč že sa toľko pýtam, nemám skúsenosť 🙁
Alebo si kup univerzálny cez sms je drahší ale pre teba asi najjednoduchsie
@janage ďakujem. Takto to stačí. Je to cestovný kufor takže určite bude treba lístok 😀😀😀
Ja som chodila na intrak s velkym kufriskom a popravde nikdy som mu nekupila listok 😀
Asi tisickrat som isla s kufrom v mhd a nikdy som neplatila, ale zas som si ho sikovne upratala, aby nikomu nezavadzal a nezaberal miesto dalsim cestujucim 🙂 a s revizormi problem nikdy nebol
No v BA stoji okolo 40 centov batozina 🙂 a ak ides raz za cas, tak mozno by som aj zaplatila 😀 ak mas pochybnosti
@sisa_s viem že v KE sú nenažranci 😈
Tiež som cestovala tri roky s veľkým kufrom a nikto nič.. ani som nevedela, že treba lístok 🤷
@nerya tak to neviem ja len preto že existuje lístok na batožinu ale kedy ho treba 🤷
Kúpiš lístok na batožinu. V stanku, automatoch, cez kartu na bus alebo ubian apku. Pozri si tarify a máš ho aj vyobrazený. Hneď ten prvý