Ako to je s prepravou kufra v MHD?

4. sep 2021

Neviete náhodou niekto ako je to s prepravou kufra v mhd? Treba lístok? A ak áno kde ho kúpim? Dá sa v trafike alebo len v tých automatoch?

janage
4. sep 2021

Kúpiš lístok na batožinu. V stanku, automatoch, cez kartu na bus alebo ubian apku. Pozri si tarify a máš ho aj vyobrazený. Hneď ten prvý

autor
4. sep 2021

@janage ďakujem a nevieš náhodou funguje UBIAN ten lístok cez QR kód alebo ako? Prepáč že sa toľko pýtam, nemám skúsenosť 🙁

janage
4. sep 2021

Musíš si nainštalovať apku, nabiť kredit alebo zadať platbu cez platobnú kartu. Všetko máš podrobné vysvetlené stačí dat do Google, nestíham hľadať a takto vyzerá ponúka lístkov. Vyberieš zaplatíš, načítanie lístka je cca 2 min. A po kliknutí na odkaz máš qr kód, ten si skontroluje revizor

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janage
4. sep 2021

Alebo si kup univerzálny cez sms je drahší ale pre teba asi najjednoduchsie

autor
4. sep 2021

@janage ďakujem. Takto to stačí. Je to cestovný kufor takže určite bude treba lístok 😀😀😀

trema
4. sep 2021

Ja som chodila na intrak s velkym kufriskom a popravde nikdy som mu nekupila listok 😀

sisa_s
4. sep 2021

Asi tisickrat som isla s kufrom v mhd a nikdy som neplatila, ale zas som si ho sikovne upratala, aby nikomu nezavadzal a nezaberal miesto dalsim cestujucim 🙂 a s revizormi problem nikdy nebol

autor
4. sep 2021

@trema
@sisa_s no ženy, tak trz som na vážkach 😀😀😀 asi záleží od revízora 🤔 ono lístok stojí 0.90€ takže až tak veľa nie skôr mám strach ako ho natrepeme do autobusu 🤔😒😀

sisa_s
4. sep 2021

No v BA stoji okolo 40 centov batozina 🙂 a ak ides raz za cas, tak mozno by som aj zaplatila 😀 ak mas pochybnosti

autor
4. sep 2021

@sisa_s viem že v KE sú nenažranci 😈

nerya
4. sep 2021

Tiež som cestovala tri roky s veľkým kufrom a nikto nič.. ani som nevedela, že treba lístok 🤷

autor
4. sep 2021

@nerya tak to neviem ja len preto že existuje lístok na batožinu ale kedy ho treba 🤷

daddyasmr
Odpoveď bola odstránená
Zobraz