Dobrý deň chcem sa spýtať ako to je vo veľkoobchod Metrom ? Pustia tam manžela so mnou keď ma živnosť? Koľko ľudí môže ísť dnu? Ako je to vlastné? Ešte nikdy som tam nebola ...🤣😊😊
A blbé komenty si nechajte pre seba 🙂
1 + 1. Dnes sme boli vo ZV. Jeden ukáže kartu a druhý s ním.
@simonka9090 ak máš kartičku , tak môžu ísť dvaja , dokonca už sa nekontroluje vlastník karty 🙂
@lenocka12345 A akú kartičku?
@lenocka12345 Nás nikdy nekontrolovali ako píšeš. A ano máme karty uz vyse 15rokov.
@simonka9090 No Metro kartu.
@simonka9090 potrebuješ ale kartu, metro kartu.. Bez nej vás nepustia
@simonka9090 Muz musi mat metro kartu. Bez nej dnu nepustia.Ak ma, mozes ist s nim.
@yanni A ako sa ta karta da zaregistrovať.. priamo tam v metre? Mi ju daju už hneď?
@evittam a nedá sa tak že sa zaregustrujem a príde mi karta poštou?
@simonka9090 Ja neviem. TO ma moj otec uz odkedy metro na SK existuje. Tedy boli urcite ine podmienky ako teraz. Prestuduj si link, co sem dala evittam.
@evittam nás áno , ukazovala sa karta s občianskym , bolo to ale fakt dávno 🙂
@simonka9090 Ved citaj podmienky.
@lenocka12345 No nas nie. Mame karty od 2003.
@evittam no vás nie a nás áno , treba to rozvádzať ďalej ?
Ja som napr nevedela, že s dietatom tá nepustia. My sme pred 25 rokmi chodili do rakúskeho metra a tam nikdy nebol problem. Na SK klasicky potrebujes metro kartu, ja chodím na maminu, fakt posledné roky nekontrolujú držiteľa.
@lenocka12345 Nie.
@yanni Asi.
@yanni ja chodím do Zvolena posledné tri roky aspoň 2x za mesiac (niekedy aj 2x za týždeň a občiansky odo mňa ešte nikdy nikto nepýtal. minule som dala moju kartu mojej mame a ona išla s otcom - tiež to nikto neriešil. dokonca tam občas ani nikto zo zamestnancov nie je za pultom - len sa pípneš, otvorí sa "závora" a ideš nakupovať...
deti môžu ísť až po dosiahnutí výšky 140 cm.
a teraz môžu ísť s rúškom 1+1 (jeden človek s kartou a k nemu jeden ako doprovod). takéto pravidlo bolo aj v minulosti, len teraz viac dbajú na jeho dodržiavaní.
Kartu vydajú priamo v metre hneď pri vstupe
@simonka9090 my sme boli včera na jednu kartu 3 a nikto nič... 🤌🤌
@simonka9090 A prečo by nepustili?