Ako prebieha plánovaná sekcia v novej nemocnici v Košiciach?

lllenkalll
5. máj 2021

Ahojte baby.ako prebieha planovana sekcia v novej nemocnici v ke.
Mare niektora termin 8.5.?

lylyjana
5. máj 2021

@lllenkalll ja som tam sice rodila "prirodzene", ale tu je uz diskusia k tej teme, https://www.modrykonik.sk/forum/kosice/porod-cisarskym-v-novej-nemocnici-v-kosiciach/

blizenec79
5. máj 2021

@lllenkalll Ahojky,prides rano nalacno,ja som bola na 6 hod..prípravia Ta,povysetruju...dostanes klistir,napichnu kanilku..oholia Ta ak nebudes...potom ides na salu pokeca s Tebou anesteziologicka ,pichne Ta a ked necitis nohy zacnu operovat..mna stihli 2x do hodiny deti boli na svete,nic neboli len citis taky tah alebo tlaky a potom Ta vycistia pozasivaju a odnesu na izbu.Babo Ti narychlo ukazu a potom donesu prilozit na izbe na chvilu ako sa budes citi..vecer som uz mala vstat z postele,na druhy den si uz na normalnej izbe..max 4 dni ked sa nic neskomplikuje

1tinka6
19. okt 2022

@blizenec79
Prosim ta kedy ti doniesli dieta na izbu rooming uz na stalo? Mala si vybaveneho lekara na sekciu? Koho by ste mi odporucali?

blizenec79
19. okt 2022

@1tinka6 Maleho mi doniesli na kojenie najprv len a asi az 3 den som ho mala na noc,podla toho akomsi citis,kludne povies sestre ze mas bolesti oni si ho nechajú.Nemusis mat výčitky.potrebujes sa zotaviť aby si vedela fungovať doma.Lekára som nemala vybaveného,ale pred 6 rokmi ma robil primár uz nepamatam meno a teraz nejaka mladá doktorka a bala som sa,ale ze vraj ma perfektne otvorila aj šitie bolo super.Mena uz fakt neviem sle je dobra ta doktorka co robi na rizikovej poradni a celkovo su tam šikovní doktori