3F mikrochirurgia

myska1102
11. dec 2024

Dobrý deň, máte niekto skúsenosť s touto klinikou? Zaujíma ma najmä operácia strabizmu u detí. Ďakujem

taktotedanie
12. dec 2024

@myska1102 na vysetrenie fajn, strabizmus u deti by som sla riesit do novej alebo starej nemocnicie

ddankaa2
15. dec 2024

@myska1102 My sme tam uz absolvovali 2x operáciu, kopu cvičení...Sme spokojný, syn má silnejšie dioptrie a tiež sme riešili strabizmus, a teraz po tých 2 operáciách to ma už super...ja som napr. chodila do starej nem. ako dieťa tiež so strabizmom a doteraz to nemam úplne ok, ja by som so synom do štátnej nem. už nešla.... asi tak...

taktotedanie
15. dec 2024

@ddankaa2 nemuseli ste mat rovnaky typ strabizmu takze pozor na mylne info

ddankaa2
15. dec 2024

@taktotedanie tu nejde o strabizmus...tu ide o vybavenie, prístup, ja som si tym sama prešla a vidím rozdiel, preto naša voľba bola súkromné centrum... ty na základe čoho si neodporucila 3f? bola si tam? absolvovala vyšetrenie? či iba počula som? Lebo napr. 3f už tuším ani neberie nových pacientov, maju plno, a vkuse je plná čakaren, doba na vyšetrenie je 3 mesiace dopredu, fakt su dobrý a vidno to aj podľa tých ľudí...

taktotedanie
15. dec 2024

@ddankaa2 nemozes porovnat pristrojove vybavenie teraz a spred 30 rokov- dalsia mylna info a balamutis tu autorku
No predstav si, ze som tam pracovala, v 3F poznam kazdeho jedneho lekara preto viem o com pisem a mam viac info ako ty co tam len sedis raz za pol rok v cakarni
V starej nemocnici neberu iba ak je vymenny listok od lekara ocneho, v novej robia len nejake dni cakacie doby su dlhsie tak sa ludia hladaju inde a asi je lepsie mat termin za 3mes ako za 5mes pre niekoho
Na vysetrenie fajn , operaciu by som ja riesila najskor v starej nemocnici ci v novej

ddankaa2
15. dec 2024

@taktotedanie vies co, s takými ludmi ako ty, je škoda vysvetľovať a strácať čas, trepeš bludy, nemáš šajnu...pekný deň

taktotedanie
15. dec 2024

@ddankaa2 jediny kto tu trepe blbosti si ty
Ja viem o com hovorim
Trosku pokory a sebareflexie si zelaj pod stromcek od jeziska

lucka_ke
16. dec 2024

ja som so synom chodila na Rastislavovu, ale za mňa tam katastrofa prístup aj prístroje (ambulancia), teraz sme v 3F a nedá sa porovnať prístrojové vybavenie, kvalita lekárov, celkový prístup, áno majú veľa pacientov ale sú ako keby v inom storočí oproti juhu (nemocnicu - lôžkové neviem zhodnotiť)

myska1102
autor
20. dec 2024

@taktotedanie , vy by ste tam svoje dieťa nedala operovať? Prečo? Vďaka. My sme není z Košíc, takže kliniku vôbec nepoznám, našla som ju iba na internete.

myska1102
autor
20. dec 2024

@ddankaa2 , prosím kto malého operoval? Nemali ste žiadne komplikácie? Viete mi napísať ako to tam prebieha? Ďakujem

ddankaa2
20. dec 2024

@myska1102 pri oboch op bol Dr. Daboczi a Dr. Rezek, je tam ale viac lekárov, bola to jednodnovka...Predtym sme samozrejme spravili predoperacne, prisli, pred zákrokom sa nan pozreli, posrandovali, aby sa nebal, zákrok trval asi pol hodinu, my sme ho zatial cakali, po zákroku nam ho doniesli a pomaly sme ho preberali, ked bol uz úplne prebraty, sli sme domov, kontrola bola tusim na druhy den a potom o tyzden...nepamätám si to uz presne, dostali sme domov atb masticku...syn bol 2x na op, ziadne komplikácie a uz ani nebude asi treba dalsiu, krásne sa mu zrovnali oci..Po op sme chodili este k nim cvicit, rozhybali mu krásne oko, ta pani dr. co s nim cvicila bola super, tam maju tablety, hry, extra miestnost plnú všetkého mozneho na to precvičovanie...chodil na to rád 😁 chodí tam strašne veľa ľudí, od deti po starších...nemôžem povedať jednu zlu vec, fakt, a to sme u nich uz 8 rokov...teraz uz nechodíme ani na cvicenia, uz netreba, uz iba na kontroly, keďže syn nosi okuliare...ak chces profi starostlivosť a najmodernejsiu vybavu k tomu, urcite ich odporúčam...

taktotedanie
21. dec 2024

@myska1102 nie nedala
Na vysetrenia fajn, nemam nic proti ale operovat dieta by som tam urcite nedala..

myska1102
autor
25. dec 2024

@taktotedanie prečo?

taktotedanie
25. dec 2024

@myska1102 hovorim na vysetrenie kludne, nepochybujem ze ich zariadenie je moderne, zdravotnici tam nesmu mat “zlu naladu” kedze si vysetrenie platite, hovorim vysetrenie pokojne, nepochybujem o odbornikoch
Ale dieta by som tam nedala operovat , pre mna su skusenosti dolezitejsie ako pekna podlaha

ddankaa2
26. dec 2024

@taktotedanie skusenosti? klinika funguje uz cez 20 rokov...Cize vy spochybnujete skusenosti Dr. Dabocziho a Dr. Rezeka,ano? Dobre to chápem? Síce ste tam nedali operovať svoje dieťa...ach....

anketkarka
26. dec 2024

@ddankaa2 môžem sa opýtať prečo syna trebalo operovať až 2krát?

taktotedanie
26. dec 2024

@ddankaa2 v ramci odbornikov nie samozrejme, kataraktu v pohode, bejake kozmeticke veci tiez ok, laserove operacie ako tak ok
Operovar strabizmus vlastnemu dietatu by som tam nedala a zbytocne tu achkate a ochkate, ja viem svoje splietate blbosti ze funguje 20 rokov neznamena ze tam tie strabizmy 20 rokov operuju, ja mam relevatne dovody preco by som tam dieta na strabizmus nedala opakujem NEDALA operovat
A vy ako matka si robte co chcete a neotravujte ma

ddankaa2
26. dec 2024

@taktotedanie ved ich uz konecne napiste ake...lebo to stale vyznieva, ze si len vymyslate...preco nenapisete fakty? hm? kolke sa musia na ne opytat, aby ste ich uz konecne napisali? ...

taktotedanie
26. dec 2024

@ddankaa2 kto chce ten sa dozvie
Vy ste tam dieta nechala operovat a dokonca dvakrat
Neotravujte ma uz

ddankaa2
26. dec 2024

@anketkarka tak to vyplynulo z jeho stavu, na prvykrat sa nedalo dat očko úplne na stred, operácie mal 3 roky od seba...teraz to už má trvalé a nikto by nepovedal ze sme niekedy riesili strabizmus...napr. ja som bola na op 4x a stále to nemam ok, ja som chodila celý život do starej nemocnice k Dr. Fejkovej....

ddankaa2
26. dec 2024

@taktotedanie ved priznajte, ze im chcete len poskodit meno, asi vas vyhodili,ze ....majte pekny den

taktotedanie
26. dec 2024

@ddankaa2 urcite nie 🙂
Ja nikomu neskodim ak ste ti dobre vsimla vysetrenie a dalsie ukony som absolutne nekritizovala, skor aj odporucala
A vy ma tu idete obvinovat? Ze by som svoje dieta sla operovat len tam kde s tym maju naozaj dobre skusenosti a nie tam kde su tie skusenosti slabsie? 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ vy to mate v hlave matka riadne popletene

anketkarka
26. dec 2024

@ddankaa2 v koľkých rokoch ho operovali?

anketkarka
26. dec 2024

@taktotedanie relevantné informácie o dobrých a nedobrých skúsenostiach operacií strabizmu u detí?

ddankaa2
26. dec 2024

@taktotedanie mimochodom Dr. Rezek je aj primarom v nemocnici v Ceskej rep....toto su top odborníci vo svojom fachu...ak by ste dala relevantne info preco nie, nepisem nic...ale vy len ociernujete a bez jedineho argumentu preco nie....

ddankaa2
26. dec 2024

@anketkarka tuším ze v 6 rokoch a potom v 9 rokoch ...medzitym kopa cvičení u nich na klinike...lepili sme aj jedno oko, teraz už netreba nič, iba kontrolu raz za pol roka, ci sedia dioptrie...operovat deti chodi s Dr. Daboczim aj primar Rezek, fakt kapacita co sa toho oboru tyka....ked uz oni dvaja niesu top ocny lekari, tak uz fakt neviem....

anketkarka
26. dec 2024

@ddankaa2 a kto operoval? Prečo bol operovaný až v 6.roku?

ddankaa2
26. dec 2024

@anketkarka pisem to vyssie, Dr. Daboczi a Dr. Rezek, najprv sme dlho lepili ocko, cvicili, ma to svoju postupnost, zas pocet operácii na oko je obmedzeny, tym ze dieta rastie, silnie aj oko, niekedy staci jedna op , niekedy viac, kazdy prípad je iný...oni nastavia liecbu, proces...

anketkarka
26. dec 2024

@ddankaa2 obe operácie obaja lekári?

ddankaa2
26. dec 2024

@anketkarka a syna netrapi len strabizmus, ma vysoky rozdiel v dioptriach 6 a 2 ...čiže my sme komplikovanejsi prípad, riesime aj to...napriek tomu úspešnosť op je 100% ...