Nemocnica Šaca - skúsenosti s pôrodom

damianakos
12. apr 2021

Ahojte,chcela by som sa spýtať ake mate skusenosti s pôrodom v šaci v košiciach 🙂 poprípade ak viete aj cenník,bola by som rada,nakoľko ho neviem na stránke nájsť.
Ďakujem

diaalex
12. apr 2021

@damianakos pridaj sa do skupiny nemocnica kosice saca 🤗 nájdeš tam veľa recenzií

aneta129
12. apr 2021

@damianakos aj ja som sa to dnes pýtala tam aj tu a nikto nič dokopy mi nepovedal 🤦‍♀️

terezka1947
13. apr 2021

Porod v Saci:prvy fajn-okrem dvoch sestriciek.
Druhy bol problemovy,ale teoreticky mohol byt v kazdej nemocnici,cize Saca za neho "nemoze".
Skor by som povedala,ze je to tak hekticke,rychle....pri prvom laktacna sa snazila,robila nadcasy....nie som si ista,ale boli dve,resp.jedna si dokincovala nieco laktacne,bola tam lekarka Kostelnikova,detska....cize aj ked som mala s rozbehnutim laktacie po sekcii vazne problemy,velmi sa,snazili.
Pri druhom somvchytila vikend a laktacna nestihala,resp.neskor ani nebola v praci-alebo sa ni zda,ze bola aj porodna asistentka a ozaj vkuse behala prec od zien.
Takze moje spolupacientky-prvorodicky,boli dost zufale.
No a s detmi sup,dup prec cim skor,cize sme skoncili s oboma aj tak v detskej nemocnici. S jednym iba kintrolne kazdy druhy den,pri druhom vyse mesiaca. Obaja silne zltacky.
Ale mozno by sme aj v inych porodniciach takto dopadli.
Cize za mna je to nemocnica ako kazda ina,ale tretie dieta by som tam rodit nesla.

diaalex
13. apr 2021

@aneta129 chod do tej skupiny a nájdi si tam cez lupu moju recenziu, je to na dlhšie