Domáce zákusky na Vianoce - Košice, Prešov

sharpay
6. nov 2022

Pozor, pozor!
Hľadám: pani cukrárku, nadšenú ženu (muža - genderu sa medze nekladú) do pečenia
Na kedy: vianoce 2022
Skadiaľ: Košice okolie resp. Prešov okolie ( moja poloha je medzi týmito mestami)
Čo potrebujem: no predsa napiecť koláčiky 😀 ( cca 100 ks). Mali by to byť klasické domáce zákusky z kvalitných surovín
Špeciálna požiadavka: pozor a to je dôležité!! možnosť dovozu ( za ktorý samozrejme zaplatím).
Kontakty na tieto super stvorenia, ktoré budú ochotné mi pomôcť v tejto neľahkej situácii uvítam v komentároch.
A ako to už býva zvykom 🙏 iba relevantné komentáre. A nie komentár typu: "ale však si sama napeč, vymeň s rodinou, kamarátkami, susedmi, cudzími ľuďmi ty lenivá mrochta nevďačná" nepovažujem za relevantný komentár.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
3009
6. nov 2022

@sharpay toto nie je rubrika na takýto inzerát.

blancheporte
6. nov 2022

@sharpay Skus pohladat cez gogl...v Ruskej Novej Vsi su 3 cukrarky,dalsia je v Teriakovciach.Inak aj Svet kolacov na stanici v PO.

orangiiina
6. nov 2022

A my, čo sme napr. z BA si to prečo musime citat? Nebolo by ti lepšie to napísať do nejakej lokálnej skupiny a nie s tým otravovať cele Slovensko?

sharpay
autor
6. nov 2022

@orangiiina tak to nečítaj...

sharpay
autor
6. nov 2022

@blancheporte dikičko za info..svet koláčov spĺňa požiadavky...

janinah
6. nov 2022

@sharpay svet koláčov ma plný stav už v septembri, moja skúsenosť z min.roka.

vkatush
6. nov 2022

@sharpay cukráreň Rodinka v Rozhanovciach robí fajne domáce, všetky možné 😊 na Fb majú už aj príspevok s ponukou na sviatky, čo budú robiť. Tiež už by som sa informovala, aký majú stav.
Len neviem ako to majú s rozvozom teraz.

oli18
6. nov 2022

V PO na Hlavnej medzi cukrarnou Milly a rim katolickou farou je nova predajna ukrajinskych kolacov a tort. Nadherne a za vyborne ceny. Vozia 2x do tyzdna. Mozno by ti vyskladali podla tvojho vyberu aj 100 ks.

pinaofina
6. nov 2022

@sharpay inak Domcine laskonky, aj ked nie su z okoliA KE, pecie a robi rozvoz na cele Slovensko. Su sice drahsie, ale bozske 🙂

sharpay
autor
7. nov 2022

dakujem za vsetky RELEVANTNE(!!!) odpovede, kolaciky uz su zaobstarane...