Pôrodnica Komárno

13. dec 2024

Ahojte. Za pár týždňov mam termín pôrodu. Máte skúsenosti s Komárňanskou nemocnicou? Rodila som tam pred 8rokmi vtedy u Dr. Hegedűsa. Ako je to tam teraz? Aký je prístup lekárov? Sestričiek?

xmischelkax
13. dec 2024

Neviem či Ti to pomôže, ale rodila som takmer pred 3 rokmi a všetko bolo ok, až na jednu nepríjemnú detskú doktorku (taká staršia), ktorá má sprdla za to, že som už tam brala senovku a Benedikt (ale ja si viem otvoriť ústa a nedám sa 😉). Ale sestričky boli super, pomohli mi so všetkým čo som potrebovala 🙂

autor
13. dec 2024

@xmischelkax a u koho ste rodila?

vaness98
14. dec 2024

ahoj, ja som tam rodila 9/24 a bola som spokojná 👌🏼 prvé dieťa som rodila v NZ a povedala som si, že nikdy viac aj keď NZ nemocnicu vidím z okna, máme ju takmer pod nosom, tak teraz sme išli do KN a neľutujem 🙂 jediné čo ľutujem že som tam nešla aj pri prvom pôrode.. a to mali mať rekonštrukciu okolo môjho termínu a keď som s nimi volala, tak som povedala že aj keby tam mám rodiť na zemi a medzi vŕtačkami, tak pôjdem radšej tam ako zas do NZ 🫣 do KN sme to ale stihli len tak tak, ozaj sme prišli už len na koniec na tlačenie, 20:02 sme tam zazvonili a 20:10 bola malá vonku, takže ozaj rýchlovka 😂❤️ nehovorím o tom že o pol siedmej sme ešte nakupovali v Zámkoch a na pôrod to nevyzeralo ani náhodou aj keď to bolo už po termíne 🤣😅 ale k veci, pri pôrode ma pekne navigovali čo robiť a ako tlačiť, na šestonedelí bol kľud, boli milí, neotravovali nás každú chvíľu ako to zvykne byť inde, ak niečo potrebuješ stačí sa opýtať a ochotne poradia 🙂