Ahojte, aka je situacia teraz v porodnici v Komarne? Maju vela rodiciek? A vedeli by ste mi dat vase dojmy? Som prvorodicka a zacinam trosku mat stres 🙂 Tento mesiac mam termin 🙂
@timeahzara Meno som si musela zistovat dodatočne, keďže do prepustacej spravy neuviedli žiadne meno... Bol to doktor Hegedus, co si neurobil svoju robotu...
@timeahzara Zatajovali co vedeli, ale aj môj gynekológ povedal po prečítaní prepustacej spravy, ze to bolo vyslovene zanedbanie starostlivosti
@timeahzara Ty mas preco zle skúsenosti? V prepustacej sprave mam len meno doktorky, ktora mi vypisala správu
@timeahzara povedzme sestricky boli ku mne veľmi zlate (možno ma lutovali) ale lekári veľmi hnusni, ani mi nikto nechcel povedat, co je s malou, iba mi 1 sestrička priniesla t.c. do BA, kde mi previezli malu a ešte mi ju aspoň bola odfotit, lebo po sekcii som ja nemohla ísť za ňou a ju nemohli za mnou priniesť, lebo keď ju oživili, tak bola na pristrojoch. Ešte aj do detskej prepustacej spravy napisali sprostosti
@mata050587 boze😒a sekciou si rodila?a co zanedbal doktor?dufam ze malinka je uz v poriadku🙏
@timeahzara Ja som prišla o 22.30 do nemocnice s tým, ze mam nonstop bolesti v podbrusku (odtrhla sa mi placenta), nic so mnou nerobili, lekár išiel spať a az ranná smena mi robila sekciu. Prišiel primar, ten vedel hneď podľa CTG že je zle a hneď som bola na sale. Pritom CTG som mala zle celu noc a nic nerobili, lekár išiel spinkať
@mata050587 chudatko tak ty mas dost zle skusenosti😒prajem vam vela zdravicka obom🙏
Ahoj. Komárno určite neodporúčam. Rodila som tam v máji a skoro mi zabili dieťa, skoncili sme na Kramároch a boli sme tam 2,5 mesiaca, malá je po 4 operaciach mozgu vdaka masiarovi co sa nazýva doktorom... Lebo pan doktor namiesto svojej roboty si išiel ľahnúť, dovolila som si totiž prísť rodit v noci