Chata Marcelova

mufka1
11. sep 2024

Dobrý deň, prosím viete mi niekto poradiť alebo pomôcť sa rozhodnúť.Chaty Marcelová, neviete ako to tam je ci nieje v okolí romska osada alebo vlasna skusenist .Nie sme s okolia ale chceme tam chatu ,teda premýšľam o nej len nevieme ako to tam je .To ,ze maklér vám povie rôzne veci viem ale ja chcem reálnu skúsenosť ak to niekto pozná. Ďakujem krásne

sevrin
11. sep 2024

Kedysi sme chodili každé leto tam do okolia. Zapadákov, ale bolo tam pekne a spoluobčanov nie toľko, aby sa tam neoplatilo kupovať chatu. Teraz neviem, roky som tam nebol.

mufka1
autor
11. sep 2024

@sevrin Dobrý deň, ďakujem za odpoveď. Naskytla sa nám chata vinohradom ktorá nám dá sa povedať vyhovuje len na víkendy a prázdniny a sviatky aby sme neboli vo veľkomeste v činžiaku. Tak sme premýšľala, že valasne o tejto oblasti nevieme nič. Maklér nám povedal co sa tyka Rómov nieje problém. Hľadáme únik vlasne od mesta kde budú deti behať vonku a a psi ktoré máme tiež. Komárne a okolí som nebola preto hľadám nejaké info .☺️

sevrin
11. sep 2024

@mufka1 pre víkendové rekreácie je to dobré miesto. Neďaleko je Virt, tam bolo fajnové kúpalisko, nebolo verejné, neviem či to nepatrilo nejakej škole, ale mali sme tam známeho, tak ten nás tam vždy dostal. Teraz neviem už ako to tam chodí.
A samozrejme aj do Patiniec sa dá ísť kúpať.

mufka1
autor
11. sep 2024

@sevrin Dakujem krasne za odpoveď 🥰a samozrejme pomoc 😍

katkaa42
11. sep 2024

@mufka1 aj vo virte je dost chatiek avsak neviem ci momentalne na predaj, avsak tam nie je ani jeden spoluobcan. Vela ludi za tam stahuje prave z Marcelovej. Ale na cinkote co je chatova oblast medzi Virrom a Marcelovou by sa nemali nachadzat. Ale mozem sa popripade popytat a dam vediet. Inak okolie pekne, priroda nedaleko jazero a aj dunaj samozrejme Patince na skok... a ako pise pan vyssie bazen vo Virte patri ekonomickej z BAcize verejnosti bez znamosti nepristupne.