Centrum pre poruchy rovnováhy - Komárno

victoryma
22. nov 2021

Žienky prosím nemáte skúsenosti s centrom pre poruchy rovnováhy v Komárne? Ako tam prebieha vyšetrenie a boli ste spokojní alebo nespokojní s prístupom liečbou atď.... Ako dlho sa čaká na vyšetrenie?

alexandra2010
22. nov 2021

Pacienti velmi chvalia. Doktorka bola mojou kolegynou, len k nej by som isla keby som mala problemy. Dostali aj certifikaciu pred 2-3 rokmi, myslim. Na ostatne otazky neviem odpovedat.

amelie22
12. mar 2024

Píšem aktuálnu skúsenosť - možno niekomu do budúcnosti pomôže. Bola som dnes nas vyšetrení a maximálna spokojnosť. Obehala som veľa doktorov od neurologa, orl, atď. a už mi v Bratislave nevedeli pomôcť ani presne stanoviť diagnózu. V Komárne pomocou prístrojov mi zistili kde je problém, žiaľ ešte nevieme príčinu, tak ma čaká ešte dovyšetrenie v nemocnici a odbery. Na termíny sa čaká vraj aj pol roka, keď ide človek ako samoplatca dostane sa skôr, ale neviem presne za koľko lebo ja som mala štastie, že im niekto vypadol. Každopádne ak má človek problémy také, že inde už pomôcť nevedia treba určite vyskúšať.

adulienka11111
12. máj 2024

@amelie22 ja som dostala termin o 4 mesiace, co je naozaj dlha doba ak ma clovek dennodenne zavraty bez doteraz objasnenej priciny

adulienka11111
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
adulienka11111
16. aug 2024

@amelie22 dobry den. Na tom pracovisku vysetruju len ucho ako pricinu zavratov? Ci robia aj ine vysetrenia, aby zistili pricinu zavratov? Dakujem vepi.pekne