Od 30.5 beriem chlorellu (20 tabliet denne) a asi týždeň zelený jačmeň. Na viečkach očí aj pod okom sa mi objavil srbivý výsyp. Môže to byť s dávky chlorelly a jačmeňa. Čo mám robiť? Treba si znížiť dávku? Na koľko? Máte s tým skúsenosti? Ďakujem za každú radu.
@mukel ale to by som.nenazvala zelene potraviny, ale vyzivove doplnky. Zelene potraviny su o inom. Chlorella sa da kupit normalne v prasku, zeleny jacmeñ detto, a staci velka lyzica denne. Vsetkeho vela skodi, tie tablety maju aj nejaky umely obal, a 20 denne? Fuuuuu....skonci s tym a potom na to chod znova, ale postupne a prirodne
Tak pise na baleni. Chcel som, aby sa mi rychlo polepsil stav, tak som si dal konske davky. :D a tak som dopadol.
@mukel odporucil ti niekto (alebo navod na baleni tak odporucal) taketo vysoke davky?
Radsej to teraz hned vysad a daj tomu aspon mesiac. Ak sa ti aj objavila alergia, telo sa moze este spamatat a pri dalsej davke neskor sa nezacne hned branit (ze sa ti reakcia moze zhorsovat).
A uz ber slabsie davky.
Ak si si sama naordinovala taketo davky, tak vedz, ze zjedenim tolkych doplnkov naraz nic nedobehnes, ani neurychlis ucinky.
Úplne vysadiť