Mamičky z okolia Kežmarku, Popradu a Starej Ľubovne,
som mladá očakávajúca maminka, ktorá sa aktívne zaujíma o rozvoj detí, o kvalitne strávený čas s nimi a o vzdelávanie sa v oblasti výchovy a rodičovstva. Čerstvo som sa prisťahovala do Kežmarku a síce neviem, aká je situácia tu a v okolí, ale mám pocit, že je tu akosi mrtvo. Na materskej chcem začať podnikať tak, aby ma to aj bavilo. Najskôr mi napadlo založiť si súkromnú škôlku, ale neskôr som sa začala zaujímať skôr o materské centrum, kde by sa vedeli rodičia s detičkami v podobnom veku kedykoľvek počas dňa stretávať, alebo si detičky nechať na nejaký čas postrážiť (počas nákupov, vybavovačiek, alebo len tak na oddych), hrať sa, dať si kávičku a koláčik, podnikať rôzne (jazykové, vedomostné, pohybové..) kurzy pre detičky aj pre rodičov a organizovať súkromné oslavy pre decká a ich kamarátov. V príjemnom a podnetnom prostredí.
Chcela by som sa opýtať vás, ktoré už detičky máte, viete si predstaviť, že by vás zaujalo takéto centrum? Navštevovali by ste ho a boli by ste ochotné si na to mesačne vyčleniť nejaké peniažky? Ďakujem vám za vašu spätnú väzbu. 🙂
@livip prosiiiim čím skôr 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@juli1408 oo ono to tu stale zije haha 🙂 skontaktovala som sa tu s jednou pani, s ktorou mame rovnaku predstavu a uz pozerame aj po priestoroch, snad niekde v centre, ale koncept sme trosku pozmenili, aby to bolo udrzatelne, pojde to kaviarenskym stylom, ale s velkym dorazom na deticky a budeme organizovat aj rozne akcie samozrejme, podujatia, prednasky, tematicke dni... to je zatial vsetko, co vam prezradim 🙈 ale pustame sa do toho naplno az od septembra🎉
Deje sa niečo?
Za aktivny jednojazycny jazykovy kurz so zretelom na male deti by som urcite zaplatila 🙂
v belej resp. V kastieli v strazkach take materske dopoludnie fungovalo. Bolo to super, ale 1x do tyzdna a kvoli korone sa to cele odstavilo.