Kočky viete odporučiť starejsieho na svadbu s ktorým mate super skúsenosť? 😊
Podľa toho kde. Ja som z Prievidze a odporúčam Rastislav Hodouš. Úžasný starejší.
Miroslav Suja,ten je tiez super
ja odporucam ziadneho starejsieho. Svatba je o tom aby si si ty uzila svoj velky den v spolocnosti tvojich priatelov a ludi tebe blizkych. Bol som na vela svatbach a vzdy ked tam bol statejsi bolo to uplne jak zabsva ROH . Cudzy chlap struha silene otrepane ftipky jak z rohaca a kazdy sa na silu zo slusnosti smeje, hry ktore NIKTO nehce, atd
Svatba ma byt intimna a prijemna zalezitost a nie nejaka povinna estrada
@martinmmartin musim sa priznat, ze toto hned napadlo aj mne. Bola som na x svadbach, zazila x starejsich a vzdy mi bolo nekonecne trapne. Ale proti gustu...
@martinmmartin ja praveze nesuhlasim. Na nasej svadbe sme mali skveleho starejšieho. Zaujal, pobavil, dokonca aj z neho si strielali a bolo to fakt vtipne.Bola som ale aj na svadbe bez starejsieho - tym ze sme sa s ludmi nepoznali tak to bolo take studene....
A zaroven je rozdiel medzi starejsim a starejsím. Na poslednej svadbe ten starejsi normalne iritoval - na povel jak v školke vsetko riadil...ruky hore, zakricime xy, do kruhu a nevesta do stredu....prisla som si jak vadná
@katkaseiner a koho si mala?
moj je zial uz neaktualny...na prekvapenie všetkých sa z neho stal farar...nie, nie typicky farar...
Fíha, to počujem prvýkrát, že taká funkcia je objednaná a platená. Myslela som si, že keď už to niekto chce, tak sa toho ujme nejaký chlap z rodiny. A aj to len vtedy, ak je to veľká svadba niekde na dedine, neviem si predstaviť niekde v úzkom rodinnom kruhu v reštaurácii najatého týpka kvákať. To naozaj treba?
@hampstead Neodporučím starejšieho, ale mladejšieho 😁: https://mladejsi.sk/