Ahojte,prosím aktuálnejšie recenzie na pôrodnice KK a PP. Zaujíma ma prístup,či robia rutinné zásahy ako nástrih,či môže byť od začiatku otec pri pôrode, bonding,možnosť EPI -poplatok a či je potrebné vopred potrebné vyšetrenie. Neviem sa rozhodnúť,kam isť.
@8856239381 tak to neporadim...viem ale, ze tam.nie su nadstandartne izby...
Odporúčam SNV
Ja som rodila v PP teraz koncom októbra ,za mňa spokojnosť manžel bol celý čas pri mne od prijatia až do pôrodu .Personál bol super takže ja by som nemenila
@8856239381 Nadštandardne izby nemajú...a ja som nemala epidural nechcela som ale dávajú bez problémov....vyhoveli mj vo všetkom a rodila som dokonca v polohe na ,,psíka ,,poradila mi pôrodná asistentka a bolo to super môžem odporučiť
@8856239381 neviem ale pôrodné boxy sú nové komplet celé pôrodnicke odd je nové krásne ...máte vlastnú miestnosť kde sa pripravujete na pôrod vlastnú kúpeľňu s wc . Po pôrode vás prevezú na 9odd a tam je to už staré ale personál super a na izbe sú max 2 . Bábätko máte pri sebe na izbe celý čas ...ak Vás ešte niečo zaujíma kľudne píšte
@8856239381 áno je tam aj super laktačná pomohla poradila,a aj kúpanie trpezlivo vysvetlia. Najprv nás učili prebaliť obliecť až tak kúpať nakoľko som prvorodička a som sa bála ukázala mi to viac krát
@8856239381 no ja som tam chodila od 39 tt,aj na pásy som tam bola a ja som prenášala 9dni tak to som chodila stále len tam...keď som prišla rodiť už som tam mala svoje papiere takže všetko o mne už vedeli....a stravu nosia na izbu nemusíš do jedálne vôbec
@8856239381 na prvú kontrolu tam mi dal môj gynekológ výmenný lístok .Innak ťa nezoberú. Potom fakt až rovno na pôrod keď ťa nepošle tvoj gyn...veď nech ti do lístka napíše len že žiada o konzultáciu s miestom kde si sa rozhodla rodiť a hotovo....no ak je ochotny tvoj gyn .Innak môžeš sa opýtať kto je tvoj gyn?
@8856239381 No návštevu máš v jedálni môžeš zobrať aj bábätko máš takú postieľku na kolieskach ja som mala bábo celú návštevu pri sebe ...od 14.00 do 16.00 sú návštevy. Celý čas má dieťa ich oblečenie až na domov veci si zober a ešte tenkú čiapočku si zober keď ti príde návšteva aby si mala na chodbe nám povedali že netreba ale mne sa zdalo že je prievan.A na epidural potrebuješ vopred vyšetrenia a urobia ti nemajú problém a ak nebudeš chcieť nebudú ťa ani nútiť.Ja keď som išla tam rodiť tu neboli žiadne aktuálne info takže to bol risk ale stálo za to .
@8856239381
Tak vyzerajú izby šestonedelia ak chceš mať predstavu...sú staré ale personál fakt super je tam .A rodí sa na 10poschodi tam komplet nové všetko až luxusné by som povedala.A kedy rodiš?? Innak SL teraz ak rozmýšľaš ísť tam je fakt hrozná ....sám mladý Ukrajinec robí tam švagrina tak mám to z dobrého zdroja
@8856239381 no verím že si sa rozhodla správne a dúfam že budeš spokojná ako ja😃nie tam sa naobjednava na prvú pôjdeš s výmenný lístkom od svojho gynekológa je to na 10poschodi príjmová ambulancia tam sa to robí ...tam ti urobia aj pásy trošku budeš čakat ide sa v poradí akom prídeš ...innak tiež super zlatá sestra tam robí.Tak si ešte užívaj tehotenstvo🤰🤰🤰a potom daj vedieť ako som poradila
@8856239381 nie nemala som pôrodný plán ...všetko to bolo také spontánne...a pôrodná asistentka mi veľmi pomohla vravela mi ako si ľahnúť sadnúť aká poloha mi uvoľní bolesť bola som v sprche na fit lopte..potom mňa naparila zo spodu fakt super mne veľmi pomohli
@8856239381 no ja budem myslieť na teba a verím že budeš tiež spokojná tak ak ešte niečo kľudne napíš 😃užívaj si ešte tehotenstvo a pokojne Vianoce prajem
@8856239381 jednoznacne SNV odporucam...ziaden nastrih, po porode zavreli porodny box a nechali nas tam dve hodiny aj s manzelom samych...z PP som mala traumu ci uz z nastrihu alebo sestriciek, ale toto bolo pred 10 rokmi...o KK netusim