Kde chodia vaše detičky do škôlky?

cupovamonika
31. jan 2024

Ahojte mamičky chcela by som sa opýtať máte detičky vo veku 2 rôčky? Chcela by som sa informovať kam vám chodí do škôlky a čo už vám vedia cikať na nočník aj rozprávať, môj malý má 2 rôčky a nevie nechce mi cikať na nočník a ani nám nerozprávala ešte viete mi poradiť či ho môžem dať od septembra do škôlky a kam ?

diannas
31. jan 2024

@cupovamonika syn má 2,5 roka ale rozpráva pekne od roka a pol, cika na nočník tiež od roka a pol.
Keď ide do škôlky mal by vedieť už cikat a kakat na nočník, sám sa ako tak obliecť, napapať, umyť ruky atď...
Veľa detí sa rozrozpráva práve v skolke. Vie aspoň dákych pár slov?
Do škôlky najbližšie k tvojmu bydlisku si pozri niečo.
Ak sa do vtedy nenaučí chodiť na nočník...tak by som riešila súkromnú kde ti ho aj prebalia...lenže je to finančne náročnejšie.

anna_anicka83
31. jan 2024

@cupovamonika Môj bude mať dva v marci, na nočník už chodí. Rozprávanie zatiaľ myslím primerane veku, teda nič moc😁. Rozumie ale všetko. V septembri bude mať už 3 roky? Alebo menej. Do septembra máte času dosť aj na ročník, aj na rozprávanie. Zatiaľ si normálne podaj prihlášku k vám do škôlky a potom uvidíte.

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivangeline
31. jan 2024

Do septembra daleko,moze sa vela naucit.

jaskolka
31. jan 2024

Treba sa informovať v tej konkrétnej škôlke (škôlkach) kde ho chceš prihlásiť. Niekde vezmú aj deti, ktoré ešte neovládajú hygienu a žiadne samoobslužné činnosti, niekde to majú viac prísne a dieťa musí byť bez plienky, vedieť sa najesť aspoň lyžicou a čiastočne sa obliecť. Môj chodí do takej škôlky tam bola tá podmienka.
Do septembra je však ešte riadne ďaleko, to je v živote a správaní takých detičiek obrovský kus času. Kľudne o par týždňov, mesiacov bude aj tvoj samostatnejsi, na odplienkovanie je najlepšie leto (teplo a malo vrstiev)

cupovamonika
autor
31. jan 2024

Ďakujem krásne za informáciu, a chcela som sa ešte opýtať neviete o niekom kto dáva byt do prenájmu v Kežmarku?