Kam ísť rodiť v okolí Kežmarku?

kvetinkaaknitevk
9. máj 2022

Ahojte som z Kežmarku a v kk už rodiť nechcem … chcem rešpektujúci porod so všetkým čo k tomu patrí , oxytocín nechcem, voľba polohy, príjemný personal …bonding atd 🙂 kam?

veronika3110
9. máj 2022

@kvetinkaaknitevk v prvom rade si treba uvedomiť zmysel toho všetkého, prečo sa čo robí...
ja som nechcela vyvolávanie ani žiadne umelé hormóny a bum... čo sa stalo? presne to čo som nechcela... avšak nedostala som všetky tie veci len zo srandy ale preto, že pôrod nepostupoval a malej klesali ozvy a bola by sa zadusila omotanou šnúrou...
pred dvoma týždňami som rodila v PP a bola som maximálne spokojná... aj s personálom aj s upratovačkami, aj so sestričkami, aj s jedlom.. a dokonca sa rodí v nových, príjemných priestoroch... takže za mňa 100%

kvetinkaaknitevk
autor
9. máj 2022

@veronika3110 samozrejme ak by bolo treba tak preto volím nemocnicu pred pôrodom doma 🙂 mám skúsenosť z pred roka že môj pôrod kvôli personálu je pre mna nie veľmi príjemná spomienka

81anina
9. máj 2022

skus pozriet snv ale myslim si ze treba povedat ake mam predsatvy zelania a urcite splnia

81anina
9. máj 2022

*predstavy ☺

danieli
9. máj 2022

Snv si chvalila svagrina spred mesiaca aj o lubovni som dobre pocula

malarybka3
9. máj 2022

Ono to podľa mňa strašne záleží od pôrodu. Sestra ma 3 detičky vyskúšala si Poprad, Starú Ľubovnu aj Kežmarok. A naviac sa jej páčilo v Kežmarku. Tak isto švagrinka na Kežmarok nepovedala ani krivé slovo. Naopak ja som zase nepočula pekne slová na Poprad... Čiže môj názor pokiaľ máš v pohode pôrod je asi jedno kde rodíš 😊🤷‍♀️.

kvetinkaaknitevk
autor
9. máj 2022

@malarybka3 no ja som mala pohode pôrod ale o voľbe polohy a blondínou som mohla len snívať ... to nehovorím o nejakom dotepani pupočníka to by asi zosaleli

deni97
12. máj 2022

Ja som v kk tiež nebola spokojná. Teraz vo februári som bola v snv a s kk sa to nedá porovnať. Bonding, veľmi milí a ochotní lekári aj sestry, ešte aj upratovačky a sanitarky milé a priateľské. Všetko čo som chcela vedieť tak vysvetlili, nič nerobili bez môjho súhlasu a čo som nechcela som odmietla a nemali problém. Strava veľmi dobrá. Jediné mínus je, že tam je dosť veľa žien, takže celkom ťažké sa dostať na nadštandardnú izbu, ale po dohode vás vedia aj neskôr preložiť.

perasperaadastra
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
missel68
5. jún 2022

@kvetinkaaknitevk ja som rodila v SNV v marci sice som mala cisarsky pretože malá bola KPnale nemôžem si to vynachvalit top personal prostredie a proste vsetko ... Ak by som mala ist znovu rodit tak jedine tam

mijenka1
8. jún 2022

@kvetinkaaknitevk ja som prve dve deti rodila v kk a tiež žiaľ musím konštatovať, že jeden horší pôrod ako druhý 😒 pri treťom som to už neriskovala, tak som sa už počas tehu bola pozrieť v Krompachoch, veľmi milá pani primárka, nájde si na Vás čas, pokecá, posmejete sa. Medzitým tam aj prerábali priestory tak by to aj z toho hľadiska malo byt už lepšie (ja som tam rodila pred 3 rokmi)

mijenka1
8. jún 2022

@mijenka1 ešte som chcela dopísať, že úplne rešpektujú pôrodný plán, dajú sa prehovoriť na inú ako klasickú polohu na chrbte, priloženie bábätka hneď po pôrode, dotepanie pupocnika, váženie a meranie bábätka až po neviem akej dobe sú pre nich už samozrejmosť ☺️ čiže za mňa oni sú top u nás v okolí 🥰🤩