Ahojte som z Kežmarku a v kk už rodiť nechcem … chcem rešpektujúci porod so všetkým čo k tomu patrí , oxytocín nechcem, voľba polohy, príjemný personal …bonding atd 🙂 kam?
@veronika3110 samozrejme ak by bolo treba tak preto volím nemocnicu pred pôrodom doma 🙂 mám skúsenosť z pred roka že môj pôrod kvôli personálu je pre mna nie veľmi príjemná spomienka
skus pozriet snv ale myslim si ze treba povedat ake mam predsatvy zelania a urcite splnia
*predstavy ☺
Snv si chvalila svagrina spred mesiaca aj o lubovni som dobre pocula
Ono to podľa mňa strašne záleží od pôrodu. Sestra ma 3 detičky vyskúšala si Poprad, Starú Ľubovnu aj Kežmarok. A naviac sa jej páčilo v Kežmarku. Tak isto švagrinka na Kežmarok nepovedala ani krivé slovo. Naopak ja som zase nepočula pekne slová na Poprad... Čiže môj názor pokiaľ máš v pohode pôrod je asi jedno kde rodíš 😊🤷♀️.
@malarybka3 no ja som mala pohode pôrod ale o voľbe polohy a blondínou som mohla len snívať ... to nehovorím o nejakom dotepani pupočníka to by asi zosaleli
Ja som v kk tiež nebola spokojná. Teraz vo februári som bola v snv a s kk sa to nedá porovnať. Bonding, veľmi milí a ochotní lekári aj sestry, ešte aj upratovačky a sanitarky milé a priateľské. Všetko čo som chcela vedieť tak vysvetlili, nič nerobili bez môjho súhlasu a čo som nechcela som odmietla a nemali problém. Strava veľmi dobrá. Jediné mínus je, že tam je dosť veľa žien, takže celkom ťažké sa dostať na nadštandardnú izbu, ale po dohode vás vedia aj neskôr preložiť.
@kvetinkaaknitevk ja som rodila v SNV v marci sice som mala cisarsky pretože malá bola KPnale nemôžem si to vynachvalit top personal prostredie a proste vsetko ... Ak by som mala ist znovu rodit tak jedine tam
@kvetinkaaknitevk ja som prve dve deti rodila v kk a tiež žiaľ musím konštatovať, že jeden horší pôrod ako druhý 😒 pri treťom som to už neriskovala, tak som sa už počas tehu bola pozrieť v Krompachoch, veľmi milá pani primárka, nájde si na Vás čas, pokecá, posmejete sa. Medzitým tam aj prerábali priestory tak by to aj z toho hľadiska malo byt už lepšie (ja som tam rodila pred 3 rokmi)
@mijenka1 ešte som chcela dopísať, že úplne rešpektujú pôrodný plán, dajú sa prehovoriť na inú ako klasickú polohu na chrbte, priloženie bábätka hneď po pôrode, dotepanie pupocnika, váženie a meranie bábätka až po neviem akej dobe sú pre nich už samozrejmosť ☺️ čiže za mňa oni sú top u nás v okolí 🥰🤩
@kvetinkaaknitevk v prvom rade si treba uvedomiť zmysel toho všetkého, prečo sa čo robí...
ja som nechcela vyvolávanie ani žiadne umelé hormóny a bum... čo sa stalo? presne to čo som nechcela... avšak nedostala som všetky tie veci len zo srandy ale preto, že pôrod nepostupoval a malej klesali ozvy a bola by sa zadusila omotanou šnúrou...
pred dvoma týždňami som rodila v PP a bola som maximálne spokojná... aj s personálom aj s upratovačkami, aj so sestričkami, aj s jedlom.. a dokonca sa rodí v nových, príjemných priestoroch... takže za mňa 100%